“Malzeme çözümleri” sergisi Materia, Şangay’da Gerçekleşecek

DOMOTEX asia / CHINAFLOOR, 20-2 Mart 22 Mart tarihleri ​​arasında, Materia “Malzeme Çözümleri” sergisini de ev sahipliği yapacak. Teması “çeşitlilik” olan bu özel sergi, iç mekan için 300’den fazla yenilikçi malzemeden oluşan çeşitli bir serinin sunumu şeklinde tanıtılıyor.

Materia, konfor, doğal malzemeler, daha iyi izolasyon, akustik değer ve en önemlisi sürdürülebilirlik çağrısı yapan geleceğin iç mekanını sunuyor. Sürdürülebilirlik ile ilgili olarak, ormancılık, bambu ve diğer biyolojik kaynaklar, doğal özellikleri ve çevre için güvenli kullanımı nedenleriyle oldukça popüler. Artık, tarımsal yan ürünler, geri dönüştürülmüş endüstriyel atıklar, yosunlar ve mantarlardan üretilen malzemeler de daha çevreci ve çevreye duyarlı bir dünyaya adanmaları için popülerleşiyor.

Metal, cam, seramik ve plastiklerin performansı zaten endüstrinin aşina olduğu malzemeler. Ancak 2017’nin gelişmeleri bu materyallerin geçmişe göre daha iyi performans göstermesine neden oldu. Örneğin, daha hafif hale gelip son derece dayanıklı kalmayı başararak dikkat çekiyorlar.

Bu teknolojik gelişmeler sayesinde önümüzdeki yıl DOMOTEX asia / CHINAFLOOR fuarı kapsamında yer alan malzemeler sadece döşeme için değil aynı zamanda duvarlar, mobilya, dolaplar, kapılar, güneşlik ve hatta cephe türleri için olacaktır. Materia ayrıca, ahşap tekstiller, zeytin ağacı yaprağı, tandırlı deri, akustik keçe, geri dönüştürülmüş deri duvarlar, lüks su sümbülü duvar kağıdı ve daha fazlası gibi özel öğeleri sergileyecek. Kısacası Şanghay’daki DOMOTEX asia / CHINAFLOOR fuarı “Malzeme Çözümleri” ni ziyaret etmeniz için müthiş bir fırsat olarak sizleri bekliyor. DOMOTEX asia / CHINAFLOOR 2018’e http://www.domotexasiachinafloor.com üzerinden kaydınızı yaptırabilirsiniz.