DOMOTEX 2025 (16-19 Ocak 2025): Halı ve Kilim Sunumu: Dört günlük verimli iş

DOMOTEX 2024, Eröffnung, Night Time in a Palace, Halle 3, Stand C02

Gelecek yılın Ocak ayında, DOMOTEX iki yıllık yeni bir döngüyü harekete geçirecek: 2025’ten itibaren Halı ve Kilim Sunumu, tüm tek sayılı yıllarda Hannover Sergi Alanı’nda halı dünyası için merkezi bir buluşma yeri olacak. DOMOTEX, tüm çift yıllarda olduğu gibi 2026 yılında da tüm uluslararası zemin kaplama sektörünü tek çatı altında buluşturacak.

Hannover, Almanya. ‘Gerçek Bağlantılar’ açılış temasını takiben. Tasarımda Mükemmellik’ etkinliği kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar, yeniliklerini 16 – 19 Ocak 2025 tarihleri ​​arasında Hannover Sergi Alanı’nda sergileyecek. Sonia Wedell-Castellano, “Tamamen sektörün ihtiyaçlarına odaklanmak bizim için önemliydi” diye açıklıyor. , DOMOTEX Events’in dünya çapındaki Global Direktörü. “En iyi katılımcılarımızla ve pazarla yakın istişarede bulunarak, Halı ve Kilim Sunumu mümkün olduğunca kompakt ve verimli hale getirmek için bir strateji geliştirdik. Bu amaçla, destek programımızı uyarladık ve yeni özel formatlar ve ağ oluşturma fırsatları planladık. Amacımız tüm katılımcılara mümkün olan en büyük faydayı elde edebilecekleri odaklanmış ve üretken bir gösteri sunmaktır.”

Ürün yelpazesinde, antika koleksiyon parçalarına ve eskimeyen el yapımı klasiklere ek olarak, çağdaş tasarımlara sahip yüksek kaliteli düğümlü ürünlerin yanı sıra modern makine dokumalarından oluşan geniş bir seçki yer alacak.

Halı ve Kilim Sunumu’da benzersiz tasarımlar ve ilham verici canlı konuşmalar yer alıyor

Salon 2’de ziyaretçiler, ziyaretlerini değerli kılacak benzersiz tasarımları ve heyecan verici canlı konuşmaları sabırsızlıkla bekleyebilirler. Ocak ayında Halı Tasarım Ödülleri (CDA) 20. yılını kutluyor. CDA alanının bir kısmı heyecan verici ‘DOMOTEX Sahnede’ olacak. İç mimarlık ve tasarım, üretim ve perakende dünyasından konuşmacıların yer aldığı konferans programı, sektörün gelecekteki sorunlarına bütünsel bir bakış sunuyor.

Domotex 2024, Plakat „See you again in 2025“