Klas Carpet

Halı Dünyasında Yenilikçi…

1972 yilinda Anadolu’da köklü bir tarihsel geçmişe sahip olan Gaziantep ilinde Kemal TATAR tarafindan kurulan Klas Hali teknolojinin en son şekli ve uzman kadrosu ile faaliyet göstermektedir. Küçük bir işletme olarak yola çikan firmamiz şimdilerde markalaşma yolunda önemli aşamalar kaydetmektedir.
Ebat,desen,renk zenginliği,tüketici beklenti ve ihtiyaçlarina göre kendini yenileyen Klas Hali renk ve dokumayi alişilmişin dişinda kendine has zengin renk skalasi ve tarziyla kombine ederek yeniliği ve sürekliliği sağlamaktadir.
Başarili pazarlama stratejileri ile dünyanin çeşitli bölgelerinde 40 ülkeye yaptiğimiz ihracatinin yani sira yurt içinde de hali sektöründe bilinen ve taninan bir marka haline gelmiştir.
Kurumsallaşma yolunda hızla yol alan firmamız ; profesyonel yönetim ve üretim anlayışı ile idari birimlerini yetkilendirerek müşterilerin isteklerine en hızlı ve kesin şekilde çözüm üretmektedir.

Vizyonumuz ;

Teknolojik gelişmeleri takip ederek ; renk ve desende kaliteyi sürekli arttiran,müşteri memnuniyetine maksimum önem veren,doğaya karşi duyarli,ülke ekonomisine katma değer kazandiran, yüksek insan kaynaklari potansyeli ile istihdama katki sağlayan dünya pazarina rekabet eden bir firma olmak.

Misyonumuz ;

Sürekli kendini geliştiren,rekabette üstün özellikli ürünleri sektöre kazandiran,müşteri memnuniyetini en üst düzeyde karşilayan; iç ve diş pazarlarda rekabet edebilen global bir firma olmak.

Değerlerimiz ;

Dürüstlük
Çok çalişmak ve başarmak
Değişime uymak değil değişimi yönlendirmek
Müşteri odakli olmak
Doğaya karşi sorumluluk bilincine sahip olmak

  • Adres : 2. Org. San. Böl. V. Muammer Güler Blv. Bati 1. Cd. No: 2 – 27600 Başpinar – Gaziantep / Türkiye
  • Telefon : +90 342 337 41 11
  • Fax : +90 342 337 44 04
  • Email : info@klascarpet.com
  • www.klascarpet.com