DURA HALI TİCARET LTD. ŞTİ.

1990 yilinda,Hali ithalatina karar verdigimiz zaman kaliteyi ön planda tuttuk. Böylece Dünya Saglik Örgütü ve Avrupa Hali Birligi standartlarinda üretim yapan Avrupa’nin en büyük firmalarindan Alman DURA firmasinin Türkiye Distribütörlügünü alarak ise basladik.

Bundan sonrada ürün yelpazelerini gelistirmek amaciyla Amerikan MOHAWK grubunun (Amerikan Karastan ve Amerikan Rug) da Türkiye mümessilliginide aldik.

Dura halinin devam etmesiyle birlikte günün ekonomik koşullarını göz önüne alarak daha uygun fiyatlarda hali çeşitleriyle çalışmalarımıza devam etmek ve daha kapsamlı hizmet verebilmek amacıyla çalışma alanlarımızı genişletme kararı aldık. Böylece Avrupa’nın diğer birçok ülkesinden distrübütörlükler aldık.

Türkiye’nin gümrük birliğine girmesiyle başka firmalarda Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden hali ithalatı yapmaya başladılar. Bizde hemen hemen hepsinin bayiliğini alarak müşterilerimizin beğenisine sunduk.

Son olarak da yerli Dinarsu ve Samur halilarini satisina basladik.
Firmamiz ithal duvardan duvara hali tanitim ve satisi disinda geçen senelerde, günün moda egilimlerine yönelik olarak Parke Parça hali Duvar kagidi Jaluzi ve stor perde, satisina da baslamistir.

%100 Yeni Zellanda yününden sinirsiz desen ve renkte düşlerinizi süsleyen her modeli ve rengi istediğiniz her ebatta hand Tuft yöntemiyle özel üretim parça halıların satışına da başladık.

  • Adres: CEMİLTOPUZLU CAD. No 104/4 CADDEBOSTAN-İSTANBUL
    Telefon : 0(216) 411 61 01 – 359 35 40
    Faks : 0(216) 359 07 81
  • dura@durahali.com.tr
  • www.durahali.com.tr