HALI MAYA

Ticari hayatına 2006 yılında başlayan Diztaş Elektronik Ticaret, Dizdar Grubu bünyesinde uzun yıllar akaryakıt sektöründe faaliyet göstermiş, 2012 yılından itibaren ise grubun yeniden yapılanma süreci dahilinde e-ticaret sektörüne geçiş yapmıştır.

Diztaş Elektronik Ticaret, yine Dizdar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve Erdemoğlu Holding çatısında yer alan Merinos, Padişah, Dinarsu ve Efsane markalarının Batı Karadeniz bölge bayii olan PM Dizdar Tekstil Limited Şirketi’nin toptan ve e-perakende satış operasyonlarını yürütmektedir.

Uzun yıllardır Merinos ve alt markalarına ait ürünleri gittigidiyor.com, n11.com, hepsiburada.com gibi ulusal pazaryeri web siteleri üzerinden müşterilerine ulaştıran Diztaş Elektronik Ticaret, 2016 yılından itibaren e-ticaret operasyonlarını büyüterek 900 m2 kapalı depolama alanına ulaşmış ve bilgi sistemi alanındaki altyapı yatırımlarını tamamlamıştır.

Bu doğrultuda Diztaş Elektronik Ticaret, bu yatırımın son ayağı olarak halimaya.com web sitesini faaliyete geçirerek, bilinen Merinos kalitesini daha avantajlı satın alma koşulları ile siz değerli müşterine sunmayı amaçlamıştır.

halimaya.com üzerinde satışa sunulmuş olan Merinos, Padişah, Dinarsu ve Efsane markalı tüm ürünler Merinos grubu Batı Karadeniz bayii olarak faaliyet göstermekte olan ve yine aynı grup bünyesinde ticari faaliyetlerine devam eden PM Dizdar Tekstil Limited Şirketi’nden tedarik edilmektedir. İlgili firmanın tüm toptan ve e-perakende satış kanalları Diztaş Elektronik Ticaret tarafından yönetilmektedir.

  • İÇERENKÖY MAH. TOPÇU İBRAHİM SK. NO: 8-10D AND PLAZA İÇ KAPI NO: 5 ATAŞEHİR / İSTANBUL
  • +90 (850) 885 28 75
  • bilgi@halimaya.com
  • www.halimaya.com