Bitgül Halı

1980 yılının Kasım ayında İzmir’ e göç ettim. Babam İrfan Bitgül ile beraber babamın desteğiyle Bitgül Halı’ yı kurduk. Babam tekrar Bitlis’e geri döndü, sonradan 1987 yılında Vedat BİTGÜL İzmir’e gelip beraber mağazayı yürütmeye başladık. Beraber çalışmamız daha bir verimli oldu, derken 2007 yılında Vedat BİTGÜL’ ün oğlu Ömer bizlere katıldı. Onun genç Modern bakış açısı bize faydalı oldu. Ayrıca ben Sedat BİTGÜL olarak çocukluk ve gençlik yıllarım babam İrfan BİTGÜL ün yanında geçtiği için ticaret ve ekonomiyi Bitlis’ te öğrendim. Örneğin insanlara nasıl davranmayı, ticaretin püf noktalarını Bitlis’ te babamın yanında öğrendim.

İzmir’ deki 34 yıllık mücadelemzde sadece HALI MOBİLYA dışında İnşaat sektöründe de faaliyetlerimiz oldu. Aile şirket olmak faydalı. Birlik ve beraberlik her zaman iyidir. Kardeşim avukat Kenan BİTGÜL’ de bizlere danışmanlık yaparak pozitif destek oldu.

Şu anki mağazamızda bulunan halı marka ve çeşitlerimiz şunlardır; Pierre Cardin, Gümüş Suyu, Sanat Halı, Tuğra, apex, Artemis, Reform halı, saray halı, ayrıca duvardan duvara halı, el halısı ve Kayseri kilimleri ve İDAŞ yatakları mevcuttur. Halı Overlok makinamızda işyerimizde bulunmaktadır.

Ayrıca duvardan duvara halı çeşitlerimiz mevcuttur. İthal ( Kotil ) markalı Belçika malı SAMUR-DİNARSU halıları renk çeşitleriyle elimizde mevcut olup itina ile döşeme yapmaktayız. İş yeri çalışanlarımız Orhan ÇELEBİ ve Mustafa KARCI nın müessesemize katkıları olmaktadır…

  • Karabağlar Mahallesi, İnönü Cad. No:279 /1 nokta/ karabaglar/izmir, 
  • 0 232 250 10 64
  • www.bitgulhali.com