Gülsan Sentetik Dokuma Tic. A.Ş.

İlk’leri ve İlkeleriyle öncü kuruluş Gülsan Holding’in temelini oluşturan Topçuoğlu Otomotiv 1934 yılında nakliye firması olarak Mustafa Hilmi Topçuoğlu tarafından kurulmuştur. 1976 yılında Gaziantep Başpınar Organize Sanayi Bölgesi’nde 3 bin metrekarelik alanda 40 işçisiyle birlikte Merhum M. Naci Topçuoğlu başkanlığında Ali Topçuoğlu ve Vedat Topçuoğlu ile beraber Sünger Yatak üretim tesisleriyle sanayi işletmeciliğine başlanılmıştır.

Gülsan kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak dünya standartlarında, insan ve çevre dostu ürünler üretmektedir .Tekstil sektörünün öncü kuruluşu olmanın verdiği sorumlulukla hareket eden Gülsan Holding, teknoloji ve pazarın ihtiyaçlarını günü gününe izlemiş, kendisini sürekli yenilemiştir. 650.000 m² si kapalı olmak üzere toplam 1.500.000 m² lik dev bir alanda yayılmış üretim tesislerinde, işinin uzmanı 2500 kişi en son teknolojiye sahip makinalarla dünya kalite standartlarının en üst seviyesinde üretim yapmaktadır.

Gülsan Holding’in en önemli İlkelerinden biri de her müşterisini bir dost gibi kabul etmektir. Dostların güvenini, beklentilerini ve memnuniyetlerini daima üst seviyede tutmak için üretim kalitesini arttıran teknoloji yatırımları yapılmakta, müşteri ve pazar ihtiyaçlarına göre yeni yatırım alanlarına yönlenilmektedir. Üstelik üretimin her aşaması Türkiye ve dünya için çevre koruma bilinciyle yapılmaktadır.

Çalışanlarını en önemli varlığı olarak kabul eden Gülsan Holding, onların gelişmelerine imkan veren ve dayanışmanın olduğu bir çalışma ortamı sağlamaktadır. Böylece, onların yetenek ve yaratıcılıklarını ortaya koydukları her süreç daha İlk seferinde ve sürekli olarak doğru işlemektedir.

Türkiye’nin 15 yılda en hızla büyüyen 11.şirketi olmayı başaran Gülsan Holding, Amerika’dan Rusya’ya, Almanya’dan Afrika ülkelerine Türki Cumhuriyetlerin’den Orta Doğu Ülkelerine kadar, 45 ülke ve 4 kıtaya yaptığı ihracatla sadece “ İlk” değil, ”hep öncü” olma yolunda kararlılıkla ilerleyen bir dünya şirketidir. ISO 500 büyük sanayi kuruluşu sıralamasında her geçen yıl üst sıralara çıkan Gülsan A.Ş., 2011 yılında bütün şirketler sıralamasında 108.sıraya özel şirketler sıralamasında ise 100. sıraya yükselmiştir.

Bugün bünyesinde Gülsan Sentetik Dokuma San. ve Tic. A.Ş., Gülpa Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş., Kaşmir Halı San. ve Tic. A.Ş., Gül Enerji Elektrik Üretim San ve Tic. A.Ş., İnova Elektrik Üretim San ve Tic. A.Ş., Topçuoğlu Otomotiv ve İnşaat A.Ş., Kaşmir Yapı A.Ş. bulunan Gülsan Holding’in Yönetim Kurulu Başkanlığını 2008 yılından beri Mustafa Topçuoğlu üstlenmiştir.

VİZYONUMUZ

Kalite, hijyen, çevre ve iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun bir yönetim anlayışı ile, her işi İlk seferinde ve sürekli olarak doğru yapan, müşterilerinin ve çalışanlarının memnuniyetini en üst düzeyde karşılayan, sektöründe lider bir kuruluş olmak.

MİSYONUMUZ

İlklerimiz ve İlkelerimiz ile konumuzda uzmanlaşmak, müşterilerimize, çalışanlarımıza ve topluma değer ve kaynak yaratmak.

Adres : Organize San. Bölgesi 2. Cadde No:18 Başpınar, Gaziantep /Türkiye
Telefon : + 90 342 337 11 80 (pbx)
Faks : +90 342 337 25 28
E-Posta:info@gulsanholding.com

www.gulsanholding.com