Giza Carpet ve Bükücü Tekstil San. Tic. Ltd. Şti.

Giza HalıBÜKÜCÜ AİLESİYLE 1960’ lı yıllarda pike ve havlu ticaretiyle tekstil sektörüne girmiş olup,bu çalışmalarına 1979 yılına kadar devam etmiştir. Zamanla dokuma ve iplik tecrübelerini geliştirerek halı üretimine başlayan,BÜKÜCÜ AİLESİ, Giza Halı markasıyla sektöre kendini kazandırmayı başarmıştır.

24000 m2 alana modern inşaa edilmiş kapalı alan üzerine kurulmuş olan işletme binamız yeni yatırımlarla üretim alanını arttırma çalışmalarına devam etmektedir.

Polipropilen,Polyester ve Akrilik olmak üzere temelde 3 çeşit hammaddeye dayalı ürün yelpazemiz ,parça halı ve duvardan duvara halıyla her geçen gün renk ve desen yönünden artış göstermektedir.

Sektörde kalite ve ürün kullanımı standartlarını arttırmayı hedef edinen Giza Halı ISO 9001:2008 Kalite Güvence Belgesi edinerek bu konuda ciddi adımlar atmıştır.

Her geçen yıl bünyesinde yetiştirdiği  dinamik ve genç kadrosu,kaliteye verdiği önem,araştırmacı yönü  ve en önemlisi  üretimin yanı sıra AR-GE ve kalite kontrol birimlerine yaptığı yatırımlar sayesinde kapasitesini arttırarak bir önceki yıllara fark atmış olup hızla ve emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Rekabetçi ve sürdürülebilir büyüme potansiyeli olan firmamızın amacı,müşterilerimizin,tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak , hem yurt içi hem de yurt dışı platformda ismini kalıcı hale getirmek ve bunu istikrarlı bir şekilde sürdürmektir.

Türk Halı sektöründe üretimden başlayıp,hizmet aşamasına kadar bütün safhalarda,dayanıklı,rekabet edici ve kaliteli ürünler üreterek, Giza Halı Markasını bütün dünya ülkelerine duyurmayı hedeflemektedir.

Adres: 2.Organize Sanayi Bölgesi 83211 Nolu Cadde No:10  BAŞPINAR / ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Tel.: +90 342 337 44 10
Fax.: +90 342 337 20 34
Email: info@gizacarpet.com