Festival Halı San. ve Tic. A.Ş

Geçmişte olduğu gibi bugün de, halı, iç dekorasyonun en önemli ünitelerinden biri. Ama değişen bir şeyler var; yaşam modelleri çeşitleniyor, beğeniler farklılaşıyor, kullanım alışkanlıkları değişiyor. Halı artık “evladiyelik” bir ev eşyası olmanın ötesinde, gerektiğinde kolaylıkla değiştirilebilecek dönemsel bir dekorasyon objesi olarak görülüyor. Bu yüzden Festival, 200’ü aşkın desen, renk ve özelliğe sahip koleksiyonunda, dekorasyon modasının en son trendlerini yansıtan bir marka. İlkbahar/Yaz ve Sonbahar/Kış dönemlerine özel kreasyonlar hazırlayan, geniş bir tasarım ekibiyle birlikte çalışıyor.

Misyonumuz

Ödeyeceği vergilerle devletine ve bölge kalkınmasına katkıda bulunmayı , yatırımlarıyla bölge insanına istihdam sağlamayı , ürettiği kaliteli ve her yıl artan ürün yelpazisiyle ,müşteriyi memnun etmeyi temel amaç edinmiş bir kurum olma yolunda ilerlemekteyiz.

Vizyonumuz

Sektöründe kurumsallaşarak yükselen, tasarım çalışmalarıyla Türkiye’de örnek alınan, globalleşen dünyaya uyum sağlayan, cirosu her geçen yıl artarak, sektörde söz sahibi bir firma olmaktır.

Bilgi Güvenlik Politikası

• Halı / İplik sektöründe, sürekli gelişme ve iyileşmeyi sağlamaya yönelik, yasal ve düzenleyici gereksinimleri ve müşteri sözleşmelerine ilişkin güvenlik yükümlülüklerini dikkate alarak hizmet sağlamak,
• Risk değerlendirmesi ve risk yönetimi esaslı sürdürülebilir bir bilgi güvenliği sistemi uygulamak,
• Bilgi varlıklarının bütünlük, gizlilik, erişilebilirliklerinin ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sisteminin (BGYS) sürdürülebilirliğini sağlamak,
• Müşteri ve diğer paydaşlar ile olan hizmet alma ve verme süreçlerinde Bilgi Güvenliği yükümlülüklerini dikkate alarak iş yapmaktır.
• Bilgi Güvenliğinin tüm Festival Halı’da kurulması ve yürütülmesi için Bilgi Güvenliği Yönetim Kurulu (BGYK) kurulmuştur.
• Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ile ilgili ihlaller, acil durumlar ve önerileriniz için bgyk@festivalhali.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Firma Ünvanı : Festival Halı San. ve Tic. A.Ş
Adres : 2. Organize Sanayi Bölgesi 83228 Nolu Cadde No:19 Şehitkamil/Gaziantep
Telefon : 0342 337 46 40
Faks : 0342 337 46 44
E-Posta : info@festivalhali.com