Dyson V8 Kablosuz Süpürgeden Anneler Günü’ne Özel Etkinlik

Dyson tarafından Sofa Otel’de düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde Dyson elektrik süpürgesi V8 modelinin hünerleri sergilendi. Sitare Kalyoncuoğlu evsahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Dyson, Anneler Günü’ne özel düzenlediği etkinlikte V8 modeli elektrik süpürgesini annelerin beğenisine sundu. Dyson mühendislerinin titiz çalışması sonucu üretilen V8 kablosuz elektrik süpürgesi, temizlik yapmayı herkes için çok kolay ve pratik hale getirdi. Güçlü emiş gücü, geliştirilmiş motoru ve kullanım kolaylığı ile Dyson V8 tüm evlere ve arabalara tozdan, kırıntıdan, hastalık yapıcı alerjenlerden uzak tertemiz bir alan vadediyor.

 

Dyson V8’le temizlik çok kolay

Kablosuz, 2,5kg ağırlığındaki Dyson V8 elektrik süpürgesi; duvara monte şarj istasyonu, 40 dakikalık pil ömrü, ve tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen özelliğiyle temizliği herkes için çok kolaylaştırıyor.

“V8’in hedefi gözle görülemeyen tozlar’’ ”

Dyson V8 Anneler Günü etkinliğinde evsahipliği yapan Sitare Kalyoncuoğlu da özellikle çocukların toza karşı ne kadar hassas olduklarına dikkat çeken konuşmasında “Evlerimiz ne kadar temiz olursa olsun her zaman görünmez misafirlerimiz var. Dyson V8 elektrik süpürgesi gözle görülebilen tozların yanında gözle görülemeyen tozları hedefliyor. Süpürgede bulunan HEPA filtreleme sistemi ile evlerin içerisindeki havayı dışardaki havadan daha temiz hale getiriyor. ‘’dedi. Çocukların sağlıklı büyümesinde temizliğin öneminin altını çizen Kalyoncuoğlu konuyla ilgili “Çocuklar hepimizin en hassas noktası. Onlara ne kadar temiz bir ortam sunarsak hastalık risklerini o kadar bertaraf etmiş oluruz. İstenmeyen tozlar solunum yollarını da, astımı da son derece olumsuz etkiliyor. Düzenli temizlik, sağlığımız için olmazsa olmaz. Evet annelik zor, ama Dyson V8 çok büyük bir yardımcı.” dedi.

 

Dyson V8 etkinliğine cemiyet hayatı büyük ilgi gösterdi

Sofa Otel Nişantaşı’nda gerçekleştirilen Dyson V8 etkinliğine Sitare Kalyoncuoğlu’nın yanı sıra; Aslı Şen, Nergis Pekuysal, Elif Gönlüm, Esra İnceefe, Elif Eren, Zeynep Ilıcalı, Hediye Güral, Arzu Kunt, Cansen Kut, Şule Argüder, Özge Argüder, Aslı Cüreklibatır da katıldı. Dyson V8’le yapılan demonun büyük ilgi gördüğü etkinlikte cemiyet hayatının önde gelen isimleri ürün teknolojisine dair tüm detaylarla yakından ilgilendi.