Dünyaca Ünlü Tasarımcıdan Artemis Premium Koleksiyonu

Artemis Halı, dünyaca ünlü Thibault Van Renne’nin tasarladığı Artemis Premium Koleksiyonu ile yaşam alanlarına Artemis kalitesini ve tasarımcı ruhunu taşıyor.

 

Halıyı sadece yere serilen bir meta olarak değil kişinin zarafetini, beğenisini yansıtan moda unsuru olarak yorumlayan Thibault Van Renne, bu yaklaşımı göz önünde tutarak Artemis Halı için Artemis Premium serisini yarattı. Inspiration ve Kork isimli iki seriden oluşan bu yeni line için Van Renne gökyüzünden, doğal taşlardan ve Perslerden ilham aldı. Bugüne kadar el dokuması halıları tasarlayan Thibault Van Renne, Artemis Halı için ilk kez makine halısı tasarımları yaptı.

 

İki farklı desen seçenekleri olan Inspiration Line ve Kork Line serilerinden oluşan; klasik halı desenlerinin modern çizgilerle yansıtıldığı Artemis Premium, yaşam alanlarına tasarımcı imzası atıyor. Kemik, bej, lila, gold ve yeşil renk seçenekleri olan Kork ve gri-pembe, -gri-mavi, gri-terra, gri-gold, gri-kemik, bej-gold, bej-kemik renk seçenekleri olan Inspiration, her zevke uygun alternatifleriyle dikkat çekiyor.

 

El halısı dokusunda, özel çöken akrilik, bambu ve pamuk iplik kullanılarak üretilen Artemis Premium Koleksiyonları; 10 mm hav yüksekliğinde ve saçaklı olarak en son teknolojik tezgahta üretiliyor. Tasarımından üretimine kadar çok özel malzemelerin kullanıldığı Artemis Premium serisi Türkiye genelinde satışa sunuluyor.