Dinarsu T.A.Ş.

1955 yılında İstanbul’da kurulan Dinarsu, 1975 yılında Çerkezköy entegre tesislerine taşınmıştır. Kasım 2005’te Erdemoğlu Holding bünyesine katılan Dinarsu markası ile duvardan duvara halı, parça halı, mobilya ve iplik üretimi yapılmaktadır.

Duvardan duvara halıda Türkiye’nin bir numarası olan Dinarsu’nun Çerkezköy’de bulunan entegre tesislerinde duvardan duvara halı üretimi, Chromojet baskı ve nonwoven üretimi yapmaktadır. Ayrıca Türkiye’de CE sertifikasına sahip ilk tufting halı üreticisi olan Dinarsu T.A.Ş., 76 dpi çözünürlükte (sonsuz renk seçeneği), fotoğraf görselliğinde üretim yapabilen dünyadaki ilk ve tek üreticidir.

Duvardan duvara halı sektöründe Türkiye’nin en köklü markası olan Dinarsu, parça halıda da geniş ürün yelpazesi ve her kesimden tüketiciye hitap eden fiyatları ile önemli bir oyuncu haline gelmiştir. Türkiye’nin dört bir tarafına yayılmış olan bayi ağı ile hizmet vermektedir.

2011 yılında Holding bünyesine katılan Ak-Al iplik, bugün Dinarsu markasıyla hizmet vermektedir. Zonguldak Alaplı’da bulunan fabrikasında akrilik ve akrilik karışımlı kamgarn trikotaj ipliği üretimi yapılmaktadır. İpliklerin üretiminde, ağırlıklı olarak akrilik başta olmak üzere, yün ve naylon hammaddeleri kullanılmaktadır.

Dinarsu İplik, kaliteli çalışma olgusu ile birlikte çevreyi koruyan, iş sağlığı ve iş güvenliğine önem veren, yönetim anlayışını benimsemiştir. Fabrika bu konuda uluslararası geçerliliği olan “Oeko-Tex Standard 100” belgesine sahiptir. Geniş ürün yelpazesi, yenilikçi yaklaşımı ve isabetli yatırımları ile Dinarsu dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

  • Merkez Mah. 29 Ekim Cad. No 21 Yenibosna/İstanbul
  •  +90 212 654 69 50
  • +90 212 652 04 05
  •  dinarsu@dinarsu.com.tr
  • www.dinarsu.com.tr