Anti Bakteriyel Halı Yıkama ve Koltuk Yıkama Nasıl Olmalı?

Uluslararası bir firma olarak günde 10.000 üzerinde ev temizliği gerçekleştiren Chem-Dry, halı ve koltuk yıkama piyasasının lider firması olarak bilinmektedir. Sadece kendisine patentli olarak geliştirdiği sıcak karbonatlama ekstraksiyonlu halı yıkama yöntemi ile halı yıkamacılığından çağ atlatan doğal solüsyonlar ve sektörün son teknolojik aletleri ile evinizde aileniz ile birlikte temiz bir ortamda yaşama imkânı sunmaktadır.

Evinizi Temiz Ve Sağlıklı Tutmanız İçin Sunulan Evde Halı Yıkama Ve HizmetlerHalı yıkama:

Kimyasal içeren deterjanlar ile değil tamamen doğal solüsyonlar ile halılarınızı yıkayan Chem-Dry, halılarınızın uzun süre temiz kalmasını sağlamaktadır. Karbonatlama yöntemi ile oluşan milyonlarca baloncuk halılarınızın en dip noktasına kadar ulaşarak halıdaki kiri ve pisliği yüzeye çıkarma gücüne sahiptir. Yapılan bu derinlemesine temizlik ile birlikte halılarınız kirden ve mikroplardan tamamen temizlenir ve uzun ömürlü olur. Üstelik Chem-Dry halılarınızı yıkarken bol su kullanımından kaçınmaktadır. Diğer halı yıkama yöntemlerine oranlar %80 daha az su kullanıldığı için halılarınız 1-2 saat içinde tamamen kupkuru olarak karşınızda olacaktır. Böylece bol su kullanılan yöntemler sonrasında neme bağlı olarak meydana gelebilecek mantar ve küf oluşum riski ortadan kalkacaktır.

El Dokuması Halı Yıkama:

Halılarınızın temizliğini düzenli yaparak aynı zamanda halılarınızın ömrünü de uzatmış olursunuz. Bu nedenle Chem-Dry halı yıkama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Makine halıları için yapılan profesyonel halı temizleme işlemi el dokuması halı yıkama işlemlerinde aynı profesyonellik kendini gösterir. El dokuması halıların yıkanmasında hassas yıkama ve kurutma yöntemlerine başvurulması ile halılarınızın rengi solmaz ve ilk günkü gibi canlı olarak ayaklarınızın altına sarılır.

Koltuk Yıkama:

Ev eşyaları içinde en çok kullanılan ve alerjenlerle birlikte bakterileri en çok hapseden eşyalardan biri de koltuklardır. Koltuklara kirli elbiselerle oturmak veya evcil hayvanınız var ise bu hayvanların koltuklara çıkması işe birlikte günlük olarak mikrop sayısı artar ve bu durum da sağlığınız için oldukça tehlike yaratır. Chem-Dry koltuk yıkama hizmetinde kullanmış olduğu sıcak karbonatlama yöntemi ile koltuklarınızı da tıpkı halılarınız gibi derinlemesine temizler. Koltuklarınız bu yöntem ile temizlendiği zaman daha çabuk kurur ve daha uzun süre temizliğini korur.

Chem-Dry Doğal Solüsyonlar İle Sağlığınızı Korur

Chem-Dry halı ve koltuk yıkama hizmetlerinde kimyasal hiçbir maddeyi tercih etmez. İçeriğinde toksin madde bulunmayan ve içeriği tamamen doğadan alan The Natural doğal solüsyonlar tamamen çevre dostu olmakla birlikte sağlık açısından herhangi bir probleme yol açmaz.

Uluslararası bir firma olma güvencesiyle birlikte insan sağlığına önem veren Chem-Dry, kendine has geliştirdiği yöntemler ve buna bağlı olarak kullandığı solüsyonlar ile hem derinlemesine temizlik sağlar hem de sağlığınızı güvence altına alır.