Arte Espina’dan Yenilikçi Bir Koleksiyon Daha

Genç bir Hollanda firması olan Arte Espina, yenilikçi ve çağdaş tasarımlarıyla dünya çapında modern ortamların yaratıcısı ve son trendlerin takipçisi olarak hizmet veriyor. Firma yeni koleksiyonu ‘Tobago’ ile odaları renklendirirken, geçtiğimiz günlerde katıldığı Domotex 2015’te büyük beğeni topladı.

Arte Espina, 2000 yılında Theo ve Margo van Dooren çifti tarafından kurulmuş ve yenilikçi halılar, kilimler ve paspasların tasarımını, üretimini ve satışını yapıyor.

18

Küresel çapta hizmet veren ve Genel Müdür Gerard van Hoeven yönetiminde yürütülen firma bu yıl yine, modayı takip eden, yenilikçi ve farklı bir koleksiyon sunuyor. Bu yılın lider teması olan “Tobago”, odalara getirdiği renkle ve zengin orman havasıyla çarpıcı tasarımları müşterilerle buluşturuyor. Varolan koleksiyonlarına yapılan yeni eklemeler ve birbirinden farklı tekniklerinin zenginliğiyle Hollandalı genç şirketin tasarımları yenilikçi desenlerden vazgeçmiyor.

2

 

Firmanın beş kadından oluşan tasarım ekibi, Paris’in en köklü trend ajansından fikirler alırken, sürekli yaptıkları pazar araştırmalarını da dikkatle değerlendiriyorlar. Her bir halı özenle ve yaratıcılığı ön planda tutarak geliştiriliyor. Buna bağlı olarak ta, her bir müşteri kendi bireysel stiline, zevkine en uygun olanını seçebileceği zenginlikte ürünlerle buluşuyor.

3

Lider tema olan “Tobago” ormanın renkli zenginliğini yansıtıyor. Bu gruba ait halılar ve kilimler, yeni nesil modern tasarımları gösterirken, grafik sembolleri ile çiçek motiflerini biraraya getiriyor. Diğer koleksiyonlar arasında; şık sanat eserleriyle “Action art”, çekici kelebek ve çiçekleriyle “Paint Box”, tipografi tutkusuyla “Lexis”, Japon tasarımlarını andıran detaylı, grafik desenleriyle “Feng Shui”, yeşil doğasıyla “Greenland”, modern, sade ve geometrik desenleri ile “Hacienda” ve çocuk koleksiyonları “Sheep and Bear – Kids Shapes”, “Ice Bear and Penguin – Kids Shapes”, “Kids Tape Measure”, “Apple and Pear”, “Kids Cupcakes” yer alıyor. Arte Espina’nın özellikle çocuk koleksiyonlarının, Oeko-Tex mührü ile sertifikalandığı ve zararlı maddeler içermediği vurgulanıyor.

5 

Arte Espina yüksek kalite standartlarını talep ediyor. Koleksiyonundaki tüm akrilik ürünler, dikkatli ve çok iyi sosyal çalışma koşulları altında elde yapılıyor.

16

Kontur kesimin ek kullanımı, desenlere özel bir plastisite verir. Hızlı bükülmüş akrilik iplik “Espirelle” son derece sağlamdır ve dokunması hoş olan yumuşaklıkta bir ürün ortaya çıkarır.

14