ANADOLU HALI VE KİLİM TİC.LTD. ŞTİ.

Anadolu halı 1970 yılında ilk halcılık deneyimini babamız Ahmet Uymaz tarafından Fatih Horhor caddesinde ilk mağazamızda başlamıstır.

1970 yılında türk el halıcılığının geliştirilmesi yurtdışından tanınmasını amaç edinerek , yurt içindede kalitenin korunmasi amaciyla perekande sektöründe de faliyet göstermekteydik. o dönemlerde yurtdışından türk el halılarına talep çoktu bu sebeblede daha çok yurt dışı agırlıkta calışmaktaydık.

Bu konuda öncülük ettiğimizi ve türk halıcılığına hizmette bulunduğumuzu düşünüyoruz. Yıllar geçtikçe yurt dışından türk el halılarına rağbetin azalması sebebiyle 1997 yılında avcılarda bulunan 1300 m2 kapalı alana sahip mağazamızla perakende sektörüne daha ağırlıklı faliyet göstermeye başladık. Avcılar şubemizde ithal ve yerli el halıları, ipek dokuma halılar, kilimler, modern kilimler,shaggyler bulunmaktadır.Ayrıca makina halılarımızda Piercardin halı,Angora halı,Royal halı,Saray halı,Tiffaniy halı Carpetus makina halılarıyla konseptimizde bulunmaktadir.

Şirketimiz, halıcılık sektörünün hızla ilerlediği bu dönemlerde bu hıza ayak uydurarak ,Anadolunun çeşitli yörelerinde ve Hindistanda halı üretimine başladı. Carpetus markasıyla yeni bir oluşuma doğru imza attık.

Şirketimizde amaç müşteri memnuniyeti ve kalite guvencesiyle en iyi sunabilmektir.

Şirketimiz ,tüketici beklenti ve ihtiyaclaryna göre kendini yeniliyebilmesi kalitesinden taviz vermeyen profesyonel ekip ruhu anlayışıyla 2.kuşak olarak bizler babamızın açtığı bu yolda hizmetlerimize devamı ilke edindik .

 

Adres: Merkez Mah. Spor Sok. No:14 Avcılar / İST

Telefon : 0212-695 95 18

E-Mail : anadoluhali@gmail.com