ALİF TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

Firmamız 1990 yılında döşemelik kadife kumaş üretimine başlayan ilk firmalardan biridir. Kadife kumaştan seccade üretimimizi 1995’den bu yana jakarli makine teknolojisiyle sürdürmekteyiz.

ALİF TEKSTİL,geniş ve kaliteli ürün yelpazesiyle, çok çeşitli ve kaliteli seccadelerini, yıllardır Türkiye dışında, Avrupa, Ortadogu ve Uzakdogu’ya da satmaktadır.

ALİF TEKSTİL siz değerli müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlarda seccade sunmaktan onur duyar.

Sürekli gelişen ihracat hacmine parelel olarak  üretim kapasitesini artıran , kadife kumaş,seccade,pano vb ürünleriyle sektörün önde gelen firmaları arasında yerini almıştır.

Bunun akabinde yine öz kaynakları na dayalı faaliyetlerini ileri teknoloji çağdaş estetik ve yüksek kalite anlayışı ile sürdüren ALİF TEKSTİL dizayn,iplik,dokuma,ve apre ,kalite kontrol ve konfeksiyon ünitelerinde üretimini branşlarında uzmanlaşmış bir ekiple gerçekleştirmiştir.

Üretiminin büyük bölümünü 1994-1999 yılları arasında % 60 ENDONEZYA,Malezya’ya ,avrupa da Almanya ,Hollanda,Belçika, ve İtalya,polanyaya ve ortadoğunun Suudi Arabistan ,Filistin(İsrail),mısır gibi ülkelere ihraç eden ALİF TEKSTİL Türkiyede de olduğu gibi dış pazarlardada aranılan ve marka olma gurununu yaşamaktadır.

Jakarlı döşemelik kadife kumaş üretim faaliyetlerini tamamen bitirerek daha çok Lüks ürünlere (Astarlı-ipekli-pamuklu-şönil-dodya-Akrilik gibi hammadelerden) Kadife-Şönil-Taftalı-Brokar  astarlı parfümlü seccadeler  v.b gibi Ev Tekstili ve konfeksiyon tarzı ile üstün kalite anlayışıyle dikimi paketleme gibi stoklarıyla müşterlerimizin özel isteklerini göz önünde bulundurularak ürünlerin çeşitliliği artırma yönünde bu sektörde yeni bir ufuk açmıştır.

Telefon : +90 212 493 4655
Fax : +90 212 493 4657
E-Mail : export@alifltd.com
Adres : Karayolları Mahallesi Cebeci Caddesi 567.Sokak No:4-6A/1
Gaziosmanpaşa / İSTANBUL / TÜRKİYE