65 yıllık tecrübe

Halıcılığın önemli merkezi Isparta’da 1949 yılında kurulan Çam Halı, toptancılıktan tedarikçiliğe, ihracatçılığa ve perakendeciliğe kadar uzanan kilometre taşlarını 1999 yılında Antalya’da ilk olarak Tekelioğlu Caddesi’ndeki perakende mağazası ile taçlandırdı. Şu an Merkez Lara mağazası dahil olmak üzere Aspendos, Konyaaltı ve Isparta mağazaları olarak toplamda 4 mağaza ile hizmet veriyor.

MARKA IŞIĞI PARLADI
Üç kuşaktır halıcılık sektöründe faaliyet gösteren Çam Halı, ülke genelindeki zincir marketlere halı tedariği gerçekleştirerek büyük bir ivme yakaladı. Bu marketlerden Çam Halı ürünlerini alan müşterilerin memnuniyeti de markanın ışığının daha da parlamasını sağladı.

DİNAMİK BİR MARKA…
Müşterilerin zevk anlayışı ile doğru orantılı, dinamik bir değişime sahip olan marka tarzı, Çam Halı bünyesindeki tasarımcıların çizimleri ile yaşam alanlarının dokusuna uygun tasarımları meydana getiriyor.

Hakkında haligazetesi 32 Artikel
Halı Gazetesi, Halı Mağazaları, Halı üreticileri, dekorasyon ürünleri, iç mimarlık ofisleri sahibi iş adamlarına ücretsiz olarak dağıtımı yapılan ve sektörel gelişmelerden haberdar eden aylık bir yayındır.