Uluslararası halı ticareti DOMOTEX ile yeniden şekillenecek

60’ı aşkın ülkeden 1.400’ün üzerinde katılımcı firmayı Almanya’nın Hannover kentinde bir araya getirecek olan ve tüm dünyadan zemin kaplama ve halıcılık sektörünün merakla beklediği, Lider halı zemin kaplamaları fuarı DOMOTEX, ürünlerini dünyanın en çok gelecek vaat eden pazarlarında sunmaları konusunda sektör katılımcılarına 30 yılı aşkın bir süredir destek vermeye devam ediyor.

Lider halı ve zemin kaplamaları fuarı DOMOTEX, “Bağlantılı Bir Dünya için Yeni Tasarımlar” ana temasıyla 11 – 14 Ocak 2019 tarihlerinde bir kez daha katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlarken, Gaziantep, Şanghay, Hannover üçlüsüne gelecek yıldan itibaren Atlanta’yı da ekleyerek kıtalar arası halı ticaretini yeniden şekillendirecek.

2018 yılında düzenlenen ve yeni tasarım anlayışı, yılın teması ve misafirleri için özel olarak tasarladığı konfor odaklı konseptiyle beğeni kazanan fuar, 2019’da zeminin, oda tasarımını birleştiren ve bağlantı kuran temel unsur olduğuna dikkat çekiyor.

DOMOTEX 2019, yeni konseptiyle, bağlantılı yeni tasarımlar anlayışını ön plana çıkaran katılımcı firmalara büyük avantaj sağlayacak. Halı ve zemin kaplama alanında sektörün lideri olan DOMOTEX, 2019’da bir kez daha katılımcılarını yenilikçi ürün ve tasarımlarını “Framing Trends” isimli özel sunum alanında sergilemeye davet ediyor.

Her biri kendine özgü odak noktasına sahip, özgün katılımcı ve ziyaretçi kitlesi ile DOMOTEX asia/CHINAFLOOR, DOMOTEX Türkiye ve önümüzdeki yıl kapılarını ilk kez açacak olan DOMOTEX USA ile kıtalar arası buluşma noktası olan ve katılımcılarına küresel pazarda eşsiz bir platform sağlayan DOMOTEX, Fuar alanının yarısından fazlasının şimdiden rezerve edilen 2019 fuarı için yeni katılımcılarını bekliyor.

Uluslararası bir marka alan DOMOTEX, gerçekleştirdiği fuarlarla katılımcıların kendilerini yerel olarak konumlandırırken, dünyanın farklı kıtalarında bağlantılar kurma fırsatı yakalamasını da sağlıyor.

Yeni konseptiyle DOMOTEX, 11 -14 Ocak 2019 tarihleri arasında Hannover’de, 26-28 Mart tarihleri arasında Şanghay’da, 27-30 Nisan 2019 tarihleri arasında Gaziantep’de düzenlenecek.