Tekstil Endüstrisi Ödülü’nün Sahibi Idéal Fibers & Fabrics Comines

Idéal Fibers & Fabrics Comines (IFFC), Avrupa’nın en saygın tekstil ödüllerinden biri olan “Trophées de l’Industrie des Hauts-de-France”i kazandı. Société Industrielle du Nord tarafından organize edilen bu ödül, her yıl farklı bir uzmanlık alanında, performans, yenilikler ve başarıları ile seçilen şirketlere veriliyor.

Belçikalı Beaulieu International Şirketler Grubu’nun bir yan kuruluşu olan Idéal Fibers & Fabrics Comines (IFFC), geçtiğimiz günlerde Hauts-de-France Endüstrilerinin Ödülleri’nden biri olan Tekstil Endüstrisi Ödülü’nü aldığını duyurdu. Mart sonunda Fransa’da gerçekleşen ödül törenine katılan Avrupa Üretim Müdürü ve üretim merkezinin genel müdürü Michiel Leys ile IFCC’deki Operasyon Müdürü Loïc Derôme, ödülü bizzat aldılar.

Ödül töreni her sene, Endüstri Haftası’nın bir parçası olarak, endüstrinin liderlerini, değişim, iyimserlik ve teşvik etme amacıyla düzenleniyor. 1993 yılında Kuzey’de kurulmuş olan Idéal Fibers & Fabrics Comines’in üretim tesisi, otomotiv, ticari ve konut yapı sektörlerindeki uygulamalar için yüksek kaliteli polipropilen ve poliamid esaslı dokuma iplikler üretiyor. Ödül töreninde konuşma yapan IFCC Operasyon Müdürü Loïc Derôme, “Bir yandan teknolojiye, diğer yandan da güvenlik, güvenlik ve çalışma koşullarına düzenli olarak yatırım yapıyoruz. Geçtiğimiz iki yıl boyunca, milyon avroluk yatırım yaptık ve bu yıl da pazarın teknik ihtiyaçlarını karşılamak ve sitemizin güvenliğini artırmak için üretim kaynaklarımızı daha da geliştirmeye devam ediyoruz” dedi. Loïc Derôme ayrıca bu yeni ödül ile birlikte şirketin sektördeki görünürlüğünü artacağını ve gurur duyduklarını sözlerine ekledi.