Royal Halı İplik Tekstil Mobilya San. Tic. A.Ş.

İplikle başladı her şey… Geçmişimizden aldığımız güçle, geleceğe dair hayallerimizi birbirine bağlayan rengarenk ipliklerle… 2004 yılında halı sektörüne ilkleri katmak, yeniliklere, yepyeni teknolojilere önayak olmak için sağlam bir temel attık; İplik Üretim Tesisi’mizi kurduk.

2005 yılında hayata geçirdiğimiz makine halısı fabrikamızla daha ilk yılımızda halı sektöründe önemli bir yer edindik. Özgün tasarımlarımız, kullandığımız farklı malzemelerimiz ve ileri teknolojilerimizle her yıl büyüdük, güçlendik. 200’ü aşkın showroom ve 1300’e yakın satış noktamızla en doğusundan en batısına Anadolu’nun her şehrine ismimizi, desenlerimizi, renklerimizi taşıdık.

Hiç sönmeyen heyecanımız ve hep daha yenisini arayan tecrübeli ve yenilikçi AR-GE ekibimizle halıya bambaşka bir boyut kattık; Türkiye’yi ilk 3 boyutlu halı ile tanıştırdık.

Asla olmaz demedik; denemekten hiç vazgeçmedik. Sigorthalı uygulamamızla ülkemizde ilk kez halıları sigortaladık. Akıllı Koruma Teknolojisi ile halıları lekelenmelere karşı koruma altına aldık. Tozum‘‘az” özelliğiyle halıların kendi ipliğinden kaynaklanan tozuma ve tüylenmeleri %65’e varan oranlarda azalttık.

Sadece kendimiz için değil ülkemiz ve yarınlarımız için çalışmaya, üretmeye ve gelişmeye devam ediyoruz.

Vizyon
Sektörde yenilikleri ve trendleri belirleyen marka olmak.

Misyon
Royal Halı, müşterilerinin hayat tarzını ve ihtiyaçlarını anlayıp onlara özgün tasarımlar sunan;
İnovasyon ve AR-GE faaliyetleri ile öne çıkan,
Kalite anlayışının, takım ruhunun ve müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu dinamik bir markadır.

  • 4. Organize Sanayi Bölgesi   83402 No’lu Cadde No:3 Şehitkamil / Gaziantep
  • 444 97 95
  • info@royalhali.com.tr
  • www.royalhali.com.tr