NURKAN HALI

Türkiye’nin lider makine halisi üreticisi Saray Hali’nin temeli 1972 yilinda atilmistir. Saray Hali; gerçeklestirdigi basarili ve büyük atilimlar sonucunda üretim kapasitesi, ürün çesitliligi, ihracati ve teknolojik üstünlükleriyle bugün makine halisi sektörünün en güçlü ve lider kuruluslarindan birisi olmayi basarmistir.

Makine halisi ve turizm alanindaki çalismalariyla büyümesini sürdüren Saray Hali 1998 yilinda Türkiye’nin en büyük entegre tarim ve hayvancilik isletmelerini de bünyesine katmistir.

Basarili ve istikrarli çalismalar ve yatirimlarla sürekli büyüyen Saray Hali’nin, turizm, tarim ve hayvancilik sektörlerindeki isletmelerinde yaklasik 2.500 kisi istihdam edilmektedir.

Sürekli gelisim ilkesiyle her geçen gün yenilenip, sektöründe lider konumunu sürdüren Saray Hali 50’yi askin dünya ülkesine de ihracat yapmaktadir.

Saray Hali; kaliteyi, dekoratif tasarim incelikleri ile bütünlestiren halilari üretmeyi, kalite, ihracat ve istihdam alanindaki katkilarini gelistirmeyi ve güçlü bir firma olarak kalmayi hedeflemistir.

Saray Hali Anonim Sirketi; Istanbul’da faaliyetini sürdüren Genel Müdürlügü, 17 ilde teskilatlanmis Pazarlama Bölge Müdürlükleri, Almanya’da kurulu Avrupa Satis Temsilciligi ve 1000’in üzerinde satis bayisi ile Türkiye’nin en büyük makine halisi üreticisidir.

Adres:
Y.Hisar Mah. Tugayoğlu Cad. Boztepe İşh. No:17 Manavgat

Tel:
0242 . 742 90 41-742 33 01

Fax:
0242 . 746 95 16

Web adresi :
http://nurkanhali.com.tr/

Mail Adresi
nurkanhali@nurkanhali.com.tr
nurkanticaret@nurkanticaret.com.tr