Murat Yer Döşemeleri Halıcılık San. ve Tic. Ltd. Şti

1996 yılında iki profesyonel kişinin birlikte kurduğu firma; faaliyetine Halıser – Halıfleks bayiliğini yaparak başlamıştır. İlerleyen süreçlerde duvardan duvara halının yanında pvc yer döşemeleri ve laminat parkede ciddi söz sahibi olan firmamız son yıllarda parça halı sektöründe de pazar payını genişletmiştir.

2002 yılından itibaren Nurteks Halının bölge bayiliğini yapan firmamız; Nurteks’in duvardan duvara halısını bayileri vasıtasıyla konut, işyeri, yurt, otel ve camilere; dekorasyon, lanscape (peyzaj) ve sportif suni çim halılarını da ticari, eğitim ve spor alanlarına vermektedir.

İthal duvardan duvara halıda, Associated Carpet bölge bayiliği, Bahariye halının parça halı ve cami halısı bayiliği, kısa zamanda büyük mesafe kat eden Artemis Halı’nın Ege ve Akdeniz bölge bayiliğinin yanısıra kendi markası olan  Minex Halıyı da koleksiyonuna katarak parça halı sektörünün öncü kuruluşlarından biri olmuştur.

Müşterilerimizin beklentilerini tam olarak karşılayan, müşteri ilişkilerinde sonsuz güven içerisinde ve ihtiyaçlarının sürekli farkında olan, gelişim odaklı, kaliteyi sürekli arttıran ve son teknololojiyi yakından takip ederek farklılık oluşturan lider bir firma olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

  • Telefon: + 90 2324365626
  • Faks:+ 90 2324361336
  • Adres: Havaalanı Karşısı İzdep Depoları B Blok No:24 Görece Menderes / İZMİR
  • E-Posta: info@muratyerdosemeleri.com
  • www.muratyerdosemeleri.com