Motif Carpet

Motif Carpet, 2004 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren kalite ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde, makine parkurunu sürekli yenilemektedir. Motif Carpet, mesleki etik ilkelere bağlı kalarak tedarikçilerinin, müşterilerinin ve çalışanlarının yanındaki dürüst ve güvenilir duruşundan ödün vermeden büyümeyi hedef edinmiştir.

Evrensel bilgiye ve bilgi paylaşımına değer veren, tarihi ve kültürel dokularımızın bilinciyle kurumsallığı esnaflıkla kusursuz bir şekilde harmanlayarak faaliyetlerini sürdüren bir firmadır. Bu sayede de güçlü tasarımları, yenilikçi, nitelikli ürün ve hizmetleri ile farklılık yaratarak sektörünün gelecek vadeden firmaları arasına girmiştir.

Müşterileri- ne sağladığı ürün ve hizmet kalitesi, müşterilerinin beklentilerinin üstüne çıkma gayesi ve sürekli gelişme ilkesi ile takım ruhu içinde çalışmaktadır. Çalışanlarının en değerli varlığı olduğundan yola çıkarak, çalışanlarına yatırım yapmak ve çalışma ortamını sürekli iyileştirmek Motif Carpet’nın ana amaçlarından biridir.

Vizyonumuz

Değişen müşteri ve piyasa şatlarına cevap vermek adına yaptığımız tüm faaliyetlerde, çevre ve insan sağlığını düşünen ve bu doğrultuda çalışan öncü bir kuruluş olarak, evrensel bilgiye değer veren, bilgi paylaşımına inanan, şeffaf, kişisel hak ve özgürlüklere saygılı bir anlayışla sektörde adı geçen; tarihi ve kültürel dokularımızın bilinciyle, yurt içi ve yurt dışı piyasalarda adından söz etti- ren ve ülke ekonomisine değer katan bir firma olmak.

Misyonumuz

Mesleki etik ilkelere bağlı kalarak tedarikçileri, müşterileri ve çalışanları için güvenilir ve dürüst bir firma olarak uzun yıllar hizmet ederek müşterilerimizin bizden almaya alıştıkları yüksek kalite standardını muhafaza etmek. Sürekli yaptığımız AR-GE faaliyetlerimizle kullanıcılara dekoratif ürünler tasarlayıp, bu ürünleri uygun kalite ve fiyat ile müşterilerimize en verimli şekilde sunmak.

  • A : 3.ORGANIZE SANAYI BÖL. MEHMET BATALLI BULV. NO:7 BAŞPINAR/ŞEHITKAMIL GAZİANTEP
  • T : 03423373980
  • F : 03423372984
  • info@motifcarpet.com
  • www.motifcarpet.com