Linea Carpet San. ve Tic. A.Ş.

LİNEA HALI 1978 yılında faaliyete girmiş, kuruluşundan bugüne kadar ürettiği mamüllerde tüketiciye kaliteli ürün sunmayı ana hedef olarak belirlemiş, dürüstlük ilkesini kendisine görev saymıştır.Kaliteyi, üründe ve hizmette ilke edinen LİNEA HALI öncelikle kaliteli üretimden yola çıkarak, siz değerli tüketicilere özlenen kaliteyi sunmanın haklı gururu içindedir.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan LİNEA HALI; Uzman kadroları ile tüketiciye ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Kadrolarımız sektöründe çalışmanın bilinci çalışmalarını ürün sevkiyatına kadar devam ettirmektedir. Müşterilerimize sunmuş olduğumuz mamüller son teknoloji ile donatılarak müşterilerimizin hizmetine sunulur.

MİSYONUMUZ

Etkinliğimiz, çevikliğimiz ve verimliliğimiz ile müşterilerimize, toplum ve çevreye, çalışanlarımıza kattığımız değeri sürekli ve belirgin biçimde artırmaktır.

VİZYONUMUZ

“Yenilikçi” ve “Kalitede Referans Olmak” cümlelerini ilke edinen LİNEA HALI, kuruluşundan bu yana bir çok hedefe imzasını atmış ve ürünlerini bir çok ülkeye ihraç etmeyi başarmıştır.

Linea Halı olarak, daima bir önceki günden daha ilerde olmaya devam edeceğiz.

 

Adres : Turgut Özal Sanayi Sitesi Ebulfeyz Elçibey Bulv. No:6 Körkün-Şahinbey / GAZİANTEP
Telefon : +90 (0342) 477 1 030
Faks : +90 (342) 477 1 060
E-posta : info@lineacarpet.com

www.lineacarpet.com