IŞIK KADİFE VE TEKS.SAN.TİC. LTD.ŞTİ

30 yıllık tecrübenin birikimiyle 1995 yılında kurulan Işık Kadife, uzman teknik ekibi ile birlikte teknolojiye yaptığı yatırımlar doğrultusunda jakarlı döşemelik kadife ve şönil kumaş üretiminde öncü konumdadır.

Bayrampaşa İşkent Sanayi Sitesi’ndeki modern parkurunda, yıllık 6.000.000m2 (aylık yaklaşık 360.000 metretül) üretim hacmine sahip olan Işık Kadife, kararlı yükselişini temel ilkelerini oluşturan; üstün müşteri memnuniyeti ve kaliteye olan özverili yaklaşımı ile gerçekleştirmiştir.

Zarif ve çağdaş tasarımlarına, 250 kişilik uzman kadronun katkıları ve son teknolojiye sahip dokuma makineleri ile hayat veren Işık Kadife, üretimini müşteri siparişleri doğrultusunda yönlendirmektedir. Işık Kadife müşterilerine beklentilerinin üzerinde bir hizmet sunmaktır.

Kuruluşundan bu yana ihracat odaklı bir politika belirleyen, Işık Kadife, İtalya, Almanya, Fransa, Yunanistan, Bulgaristan, Macaristan, Sırbistan, Romanya, Polonya, Rusya, Ukrayna, A.B.D, İran, Irak, Ürdün, Libya, Fas, Mısır, Cezayir, Filistin, İsrail, Birleşik Arap Emirliği, Suudi Arabistan, Nijerya, Kazakistan, Türkmenistan, Hindistan, Çin, Endonezya ve Malezya olmak üzere; Batı ve Doğu Avrupa, Kuzey Amerika, Ortadoğu, Orta Asya ve Uzak Doğu ülkeleri ile işbirliği içindedir. İş ortaklıklarını güçlendirmek ve geliştirmek adına yurtiçinde ve yurtdışında pek çok uluslararası fuara düzenli olarak katılmaktadır.

 

Adres

Uluyol Kışla Cd. İşkent San.Sit E Blok No:79 BAYRAMPAŞA İSTANBUL

Web Sitesi / E-Mail

www.isikkadife.com   /     info@isikkadife.com

Telefon

(0212) 615 84 01