Hayat Halı

Hayat Halı halı imalatında faaliyet göstermektedir,yıllık 3 milyon m2 üretim kapasitesine sahibiz. Firmamız Orta Asya, Eski Rus devletleri,Balkanlar,Avrupa,Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde halıda tecrübe sahibidir.

Akrilik,Viscon, Polyester,Polypropylene iplikleri ile Firuze,Heatset,Bcf,El Oyması,Şönil Viskon,Polyester Shaggy ve Shaggy halılarını en yeni bilgisayar destekli Van de Wiele makinalarda her türlüsünü üreten firmamız,Türkiye’nin büyük halı firmaları arasındadır.

Şirketimiz,müşterilerine her türlü kolaylığı sunmaktadır.Yönetici ve işçilerimiz müşterilerimize her türlü desen,kalite,ebatlar ve  çok geniş renk yelpazesindeki ürünleri en kısa şekilde temin etmek için sürekli ve titiz bir çalışma içerisindedir.

ISO 9001 belgesine sahip olan firmamız, Gaziantep’te en çok vergi veren ilk 100 firma arasındadır.Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçı firmaları arasında olan Hayat Halı,Ticaret ve Sanayi Bakanlığınca ödüllendirilmiştir.
Hedefimiz 10 yıl içerisinde, müşteri memnuniyeti ve kaliteden ödün vermeden,Türkiye’nin ilk 100 ihracatçı firması arasında yer almaktır.

  • Adres: 3.Organize Sanayi Bölgesi K.Şerbetçi Blv. 5. Cad. No : 8 Başpınar / Gaziantep / Türkiye
  • Tel: +90 342 337 98 16
  • Fax: +90 342 337 95 69
  • Mail: info@hayatcarpet.com
  • www.hayatcarpet.com