Gürşen Halı

2000 Yılında yazılmaya başlanan bir başarı öyküsü; Kendi imalatı ve bunun yanında temsil ettiği firmaların ürünlerini deneyimli kadrosuyla halı ve mobilya sektörüne hizmet vermektedir.

Gürşen Halı Mobilya yıllardır süre gelen kalite anlayışını kanıtlamış firmadır. Gürşen Halı Mobilya olarak hedeflerimiz “Kalitenin sürekliliğini sağlamak”

Müşteri memnuniyetini her zaman kendisi için hedef edinen Gürşen Halı Mobilya yaptığı tüm işlerde garanti ve anında servis güvencesi vererek, bundan sonraki faaliyet hayatında da edinmiş olduğu güvenilir ve istikrarlı yapısından taviz vermeden kalıcı hizmetler vermeye devam edecektir.

VİZYONUMUZ
Türkiye’de müşteri beklentilerini tam olarak karşılayan, gelişime odaklı, kaliteyi sürekli arttıran ve farklılık oluşturan öncü bir firma olmak.

MİSYONUMUZ
Sosyal sorumluluk bilinciyle rahatlık, konfor ve mutluluk dokuyoruz. Yaşam mekanlarına samimi detaylar katarak keyifli paylaşımları çoğaltmak, hayata farklı bir perspektiften bakarak yeniliklerin takipçisi değil öncüsü olmak misyonumuzdur.

Adres:
Gürşen Halı Online Satış Mağazası
Merkez: Bağlar Mevkii Güzelce Alipaşa Cd No:83/B Yeniköy/SARIYER İSTANBUL

ŞUBE: Derbent Daruşşafaka Cad No:9/A-SARIYER -İSTANBUL 
TEL: 0212 286 11 86 
Fax: 0212 286 11 90

e-mail: info@gursenhali.com

www.gursenhali.com