G.T.Design Halıları Salone del Mobile 2018 Fuarındaydı

Yüksek kaliteli elyaf ve teknikler kullanarak tasarımcı halıları imalatı konusundaki 40 yıllık geçmişi ve uzmanlığıyla G.T.Design, yüksek kalitede sanatsal yaratıcılığın ifadesi olan zengin bir ürün kataloğuna sahip. Firma geçtiğimiz günlerde Milano’da gerçekleşen Salone del Mobile 2018 fuarında yer alırken, son koleksiyonları olan Kama, In-Touch, Luoghi ve MeatPacking ile ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

İtalya’nın Bologna şehri merkezli bir şirket olan G.T.DESIGN’ın tasarımcısı ve sanat yönetmeni Deanna Comellini’nin rehberliğinde oluşturulan rafine kreasyonlar, en geleneksel zanaatkârın deneyimleme ve yenilik yoluyla çağdaş dünyayla karşılaşmasına izin veren parlak ve renkli halılar olarak değerlendiriliyor. G.T. Design’ın zengin ve yüksek kaliteli halı kataloğu, ürünlerin kalite ve sanatsal yaratıcılığını da vurgu yapıyor. Milano’daki fuarda dikkat çeken yeni koleksiyonlar Kama, In-Touch, Luoghi ve MeatPacking ise tasarımcı Deanna Comellini’nin yeni gözbebekleri…

Kama

Çağdaş halının vizyonunu yeniden ortaya çıkaran ve sektörde yeni bir trend yaratan örgü, parlaklığı ve kromatik derinliği bakımından eşsiz bir seçenek. Kama koleksiyonunda ışık ve renk birleşir ve ışıklı düzlemler yaratır, modülerliği ve kromatik esnekliği sayesinde bu halıların kullanıldığı her bir iç mekan eşsiz ve münhasır özellik kazanır. Kama Original, tasarım tarihinde bir fikstür ve çoğu zaman heyecan verici, canlı renkler sayesinde yaratıcı ustaların parçalarıyla ilişkilendiriliyor. Koleksiyon Kama Ambient ve Kama Perline ile genişletilmiş.

In-Touch

Bu koleksiyon eşsiz dokusuyla onunla temas eden elleri yumuşaklığıyla adeta büyülüyor. Birincisi, dokunma duyunuzu tatmin ederken aynı zamanda, sizi tatmin edecek bir renk seçme şansı sunuyor, şekilleri ve boyutları normalin üstünde ve ötesinde yeniden tanımlıyor. In-Touch en yaratıcı ve en zorlu gereksinimleri karşılıyor. Bir alan halısı veya duvardan duvara zemin kaplama sistemi olarak kullanılabilir. In-Touch Campiture, tipik bir İtalyan piazzasında bulunan parke taşından esinlenerek, tuğla benzeri bir desenle dokunan bir halı. Renk blokları, halı gövdesinde oluşturulan hassas oluklarla ayrılır. Kolayca yenilenebilir kaynaklardan elde edilir ve üretim süreci düşük çevresel etkiye sahiptir. Elde edilen selüloz türevli lifler yumuşak, hafif, nefes alabilir ve biyolojik olarak parçalanabilir.

Luoghi
Detayları titizlik ve özenle hazırlanmış olan Luoghi halı koleksiyonu, modern lüksün ana ifadesine hafiflik kazandırıyor. Her iki tarafı da tamamen elle boyanmış, dayanıklı yünlü kumaşların kombinasyonu, zengin bir renk paleti ile her bir parçayı benzersiz ve tekrarlanamaz bir parça haline getirmiş.

MeatPacking Antique Hemp

Antika tarzı yansıtan bu halılar, renk ve dokunsal hazzın etkileyici gücüne yönelik araştırmaları sonucu üretilmiş sınırlı baskılardır. Mekanın geometrik olarak yeniden düzenlenmesine aracılık ederler. Bu halıdaki doğal elyafın parlaklığı ve yıpranmaya karşı mükemmel direnci, halıyı eşsiz bir görsel ve dokunsal deneyime dönüştürür. Bu koleksiyonun üç temel rengi mevcuttur: Beyaz, Doğal ve Antrasit gri.