“EN İYİ TASARIM” ÖDÜLLÜ DERUN İLE STRESTEN UZAK; IHLAMUR VE ERGUVAN AĞAÇLARI ARASINDAN BOĞAZI SEYRETMEK!

Atlas Halı’nın Petunya Koleksiyonu’nda yer alan ve “Design Turkey”de, En İyi Tasarım Oscar’ını kazanan Derun, ödüllü eşsiz tasarımının yanı sıra kendi kendini temizliyor; doğal iletkenlik özelliği ile de vücuttaki statik elektriği alarak stresi azaltıyor.

 

Design Turkey’de “En İyi Tasarım” ödülünü alan Atlas Halı’nın Derun’u, şehir hayatının sadece yüzeysel bir karmaşa olmadığını; yüzeysel karmaşanın ötesini, yüzyıllardır biriken kültürel zenginliği büyük bir huzur duygusuyla hissettiriyor.

 

Üsküdar’ın Boğaz’a bakan yamaçlarındaki bir evin penceresinden, erguvan ve ıhlamur ağaçlarının arasından Kabataş sırtlarını seyretmek duygusunu evinizde yaşatan Derun, dünyada bir ilk olan nano özellikleriyle de hayata büyük bir huzur ve keyif katıyor.

 DERUN

AB standartlarında, tamamen doğal minerallerle üretilmiş olan Derun ile gerçek huzura kavuşmak!

Erguvan çiçeklerinin renkli dünyasını, ıhlamur kokularını, İstanbul Boğazı’nın güzelliklerinin tüm izlerini yalın bir anlatım ve muhteşem bir uyumla bir araya getiren Derun; kendi kendini sürekli temizleme özelliği ile de renklerini, tasarımını koruyarak verdiği huzuru, keyfi tüm canlılığıyla uzun yıllar yaşatıyor.

 

AB standartlarına uygun tamamen doğal minerallerle üretilen ve doğal yapısıyla, vücutta biriken statik elektriği alarak stresin azalmasına da yardımcı olan Derun; leke, kir, toz, bakteri, mayt, mantar- küf barındırmıyor.

 

Hiçbir zararlı kimyasal maddeler içermediği için evin her alanında güvenle kullanılabilen Atlas Nano Halı ürünleri ile ilgili detaylı bilgi için www.atlashali.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.