Emek Tekstil San. Tic. Ltd. Şti.

Şirketimiz kurucusu Merhum Mehmet Durdu EMEK  Tarafından 1949 Yılında Kurulmuştur. Emek Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak ilk halı üretimine  Başlamıştır. Emek Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti.  kurulmuş olup , kısa bir sürede altyapısını iyi hazırlayarak,büyük atılımlar yapmıştır.Firmanın sahip olduğu üretim olanakları ve yetişmiş işgücü sayesinde, müşterilerine öncelikle kaliteyi sunmayı daha sonra müşteri memnuniyetini sağlamayı ve çalışanlarıyla entegre bir tesis olmayı  hedeflemiştir. Emek Tekstil Başta Avrupa, Amerika,Afrika,Doğu Bloğu ve Orta Doğu Olmak üzere, dünyanın birçok ülkesine ihracat yapmaktadır.
VİZYONUMUZ  & MİSYONUMUZ
Emek Tekstil olarak, hizmet verdiğimiz Halı sektöründe satış ve satış sonrası hizmetlerimizle, Adı  kalite ve dürüstlük ilkesi ile anılan lider kuruluşlardan olmak için; -Müşterilerimizin memnuniyetini her faaliyetimizde ön planda tutmayı, -Müşterilerimizin sadece bugünkü değil gelecekteki ihtiyaçlarını da karşılayabilmek üzere kendimizi sürekli geliştirmeyi -Müşterilerimize  kaliteli ürünler sunmak üzere bu anlayışı benimsemiş ve uygulamakta olan üretici firma olarak ülkemizi temsil etmeyi -Müşteri ile olan ilişkilerimizin sadece satışla bitmediği gerçeğinden hareketle satış sonrası hizmetlerimizi de en kısa sürede ve en yüksek kalitede sunmayı, kendimize amaç edinmiş ve bu kazanımları yakalayıp daha da ileriye taşıma gayretini her zaman ilk günkü heyecanımız ile birlikte muhafaza etmekteyiz. Saygılarımızla…
BAŞARIMIZIN ANAHTARLARI
Tasarım
Tasarım hususundaki vizyonumuz bize halı endüstrisindeki standartları yakalamamıza ve yenilikçi, eşsiz, günün trendlerine uygun tasarımlar yaratma çabalarımıza yardımcı olmaktadır. Profesyonel tasarımcılarla yakından çalışan ve günbegün yeni tasarımlar geliştiren Emek Tekstil, farklı desen, renk ve kalitedeki koleksiyonlarında bulunan halılarla odalarınıza farklı ve eşsiz bir hava vermeye kararlıdır.
Yaratıcılık
Emek  Tekstil tasarımcılarının yaratıcı fikirleri sürekli olarak yeni tasarımlar geliştirilmesine olanak sağlamaktadır ki bu da koleksiyonlarımızın günün trendlerini yansıtması anlamına gelmektedir.
Hizmet
Emek Tekstil tüm müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılama konusundaki profesyonel bir yaklaşım sergilemekte ve müşterilerle sürekli iletişim halinde olmanın gerekliliğine inanmaktadır. Emek Tekstil mükemmel hizmetin yanı sıra müşterilerine piyasada hızla satılabilecek halılar temin etme konusunda tüm imkanlarını seferber etmektedir.
Kalite
Üretim aşamasında toplam kalite yönetimini sağlama, ayrıntılara odaklanma ve mükemmeliyeti yakalama Emek Tekstil’in temel amacıdır.
Adres: 3.Organize Sanayi Bölgesi Mehmet Batallı Bulvarı 54.Nolu Cad.No:45 Şehitkamil / G.ANTEP
Tel: 0.850 420 36 35
Fax: 0.342 337 84 14
Web: www.labellacarpet.com