Dünyanın 2. En Büyük İPLİK FUARI

15. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı 14-17 Nisan 2018 tarihleri arasında, ITM 2018- 34. Uluslararası Tekstil Makineleri ve Hightex 2018- 7. Uluslararası Teknik Tekstiller ve Nonwoven Fuarları ile aynı tarihler arasında, Tüyap / İstanbul’da düzenleniyor.

Azerbaycan, Bangladeş, Belarus, Çin, Hindistan, Özbekistan, Pakistan ve Türkiye başta olmak üzere 23 ülkeden 315 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan İplik Fuarı rekor seviyede profesyonel ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Tüyap tarafından hedef ülkelerde gerçekleştirilen yoğun tanıtım faaliyetleri ile Fas, Tunus, Özbekistan, Rusya, İran, Mısır, Bulgaristan’dan gelecek yüzlerce alıcı fuarı ziyaret için kayıtlarını yaptırdı.

50’yi Aşkın Yeni Firma İplik Fuarı’nda

Bu yıl İplik Fuarı ziyaretçilerini büyük yenilikler bekliyor. 50’nin üzerinde yeni firmanın katılacağı fuar, sergilenecek teknik ve inovatif ürünlerle ziyaretçilerde büyük merak uyandırıyor. Dünyadaki sayılı lider iplik üreticilerinden olan katılımcı firmaların, yüksek performanslı, inovatif ve üstün kaliteli ürünlerini sergileyeceği fuar, binlerce çeşit iplik, onbinlerce renk seçeneği ile 2020 yılının trendlerini tüm profesyonellerle buluşturacak.

İplik Fuarı’na Ekonomi Bakanlığı’ndan Destek

İplik Fuarı için, T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, İTKİB-İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile Alım Heyeti Programı düzenleniyor. 50’nin üzerinde ülkeye ihracat yapan İplik Fuarı katılımcı firmaları, bu organizasyonla yurtdışından gelen büyük alıcılarla yeni ve önemli bağlantılar kuracak.

İplik Fuarında Lif Sanatı Workshop’u

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü fuarda Lif Sanatı Workshop’u gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Workshop yürütücüsü Prof. Kemal Can, yürütücü yardımcıları Arş. Gör. H.Tuna Karayaka, Arş Gör. Leyla Aksoy Gülen, Yüksek Lisans ve Lisans öğrencilerinden oluşan çalışma grubu, TÜYAP fuar yönetiminin sponsorluğunda, katılımcı firmalardan tedarik edilecek farklı kalitelerdeki ipliklerle iki boyutlu sanatsal çalışmalarını sergilemeye hazır.

Yapılan çalışmalar, aynı tekniklerle daha önceden gerçekleştirilmiş olan yapıtlarla birlikte fuar alanında, fuar süresince “ İpliklerle Sıra Dışı Diyaloglar” Başlığı altında sergilenecek.

15 . Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, 14 – 17 Nisan 2018 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Siz değerli sektör profesyonellerini bu büyük buluşmaya davet ediyoruz.

Detaylı bilgi için; http://iplikfuari.com/