Çağsan Makine

Firmamız 1977 yılında M. Kemal NAZLI tarafından Gaziantep Şahinbey Belediyesi binası altında Çağsan Bobinaj ve Elektrik adıyla 60 metrekarelik küçük çaplı bir atölye olarak kuruldu. Daha sonra firma bünyesinde yetişerek sermaye ve kar ortagı olmayı başaran Mehmet Türk le birlikte Küsget Sanayi Sitesine 1981 82 yıllarında taşınması dogrultusunda firma büyümeye başlamıştır. O tarihlerde Gaziantep te büyük bir ihtiyaç olan Ambalaj ve Paketleme makinesi konusunda Çagsan Gaziantepte ilk makineyi yapmıştr. Şu an da bu dogrultuda Naylon kaynak makinesi,Tekstil Halı sektörleri, Gıda ve her türlü paketlemeyi bünyesinde bulunduran sektörler için degişik modellerde shrink makineleri yapmaktadır. 

Gaziantep te bir ilke daha imza atarak mukavva ve karton kutular için koli bandlama makinesi üretmiştir.

2004 yılından itibarende firmamız halı konfeksiyon hattı makineleri imalatına başlamıştır. Şu an da her geçen gün bu bölümde kendini geliştirerek sektörünün lideri haline gelmiştir.

Her sektörde ihtiyaç duyulan konveyör taşıma bant sistemleri üretiminde de büyük çalışmalar yapan Çagsan yapmış oldugu makine çeşitleriyle bu sektörde de yurtiçi ve yurtdışında belli bir konuma gelmiştir.

2015 yılına kadar Küsget sanayi sitesinde çalışmalarına devam eden Çağsan müşteri taleplerini karşılayabilmek için ve gelişen teknoloji paralelinde  Organize sanayi bölgesine geçmiştir. Şu an da 2500 metrekare kapalı alanı 12000 metrekare açık alanı ile her geçen gün teknolojiye ayak uydurarak çalışmalarına devam etmektedir.

Adres : 5. Organize Sanayi Bölgesi 83501 Nolu Cadde No:1 Şehitkamil/Gaziantep
Telefon : +90(342) 235 1518 – 2350288
Fax : +90(342) 235 1563
Email : cagsan@cagsanmakine.com

http://www.cagsanmakine.com/