Boyteks’ten kelebek etkisi !

Boyteks Halı; el emeği/göz nuru el halılarını eskitme temalı çizgilerle sunmaya devam ediyor. Tıpkı bir kelebeğin minik kanat çırpışlarının tüm evrene olan etkisi gibi…

Sade ve büyük imgelerle donatılan mobilya ve mekân tasarımları günümüzün yaşam alanları trendlerinde yerini alıyor. Karmaşık desenlerden uzak, tek bir rengin geçişlerle bütünü tamamladığı tasarımlar mekân ve mobilyalarda bir konsepti oluşturuyor. Bu konseptler modern bir yaşam alanını ifade ederken aynı zamanda konforun da habercisi niteliğini taşıyor.

Mobilyalara göre şekillendirilebilen mekân tasarımları mobilyaların oluşturduğu tarza kolaylıkla eşlik edebilirken bu uyumu mekânların ve mobilyaların vazgeçilmez aksesuarları olan halılarda yakalamak ise bu kadar kolay olmuyor.

Artık daha pratik işlevlere sahip halılar dekor ürünleri içerisinde önemli bir yer tutuyor ve bu halıların mobilyalar gibi kolaylıkla temizlenebilir olması kullanıcılar için önemli bir etken. Pratik kullanımı, kolay temizlenebilir olması gibi işlevsel özelliklerinin yanında en önemli etkisi olan görsel etki ise halıların tasarımlarında gizli.

Mobilyalarla donatılan mekânların görsel zenginliğine etki edecek en önemli parçalardan biri olan halılar desenleriyle bu ilgiyi üzerine çekiyor. Modern çizgilerin hâkim olduğu güncel trendlere tek bir rengin farklı tonlarıyla oluşturulmuş halı desenleri küçük dokunuşlarıyla bütünü tamamen etkilemekte ve mekânın çehresini değiştirmektedir. Tıpkı mükemmel bir pastanın üzerine eklenmiş süsler gibi en etkili görsel cazibeyi sunmaktadırlar. Büyük imgeler ve sade renklerin oluşturduğu durağan görsel etkiyi eskitme desenlere sahip ince detayları olan ancak karmaşıklığa yok açmayan halı tasarımları hareketlendirmektedir.

Gözler Şönil koleksiyonu üzerinde…

Tüm bu özellikleri içinde barındıran Boyteks şönil halı koleksiyonu Amerika ve Avrupa pazarlarında ilgi odağı oluyor. Farklı renk, kalite ve ebatta üretilen Boyteks şönil halı koleksiyonu Boyteks makine halı koleksiyonuyla beraber müşterilerine kolaylıkla ulaştırılabiliyor. Boyteks halı el emeği göz nuru el halılarının ruhunu eskitme temalı çizgilerle üretmiş olduğu şönil halılarda sunmaya devam ediyor. Tıpkı bir kelebeğin minik kanat çırpışlarının tüm evrene olan etkisi gibi Boyteks halıları da kullanıldıkları alanlarda dikkati üzerine çekerek var olan başarılı tasarımlara eşlik etmektedirler.