Birimoğlu Halı Tekstil Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ.

1981 yılında Birimoğlu ailesi tarafından temelleri atıldı. 1 adet halı dokuma makinası olan mütevazı bir halı işletmesiydi.

Yıllar içinde büyüyen Birimoğlu halıları piyasa aranan nitelikli bir halı markası oldu. 1998 yılında Birimoğlu Halı Tekstil Ltd. Sti. çatısı altında kurumsallaşan firmamız; yaptığı yatırımlarda bugun Türkiye’nin değişik yörelerinde bayi ağı ve yurtdışı bağlantıları ile büyümeye devam etmektedir. Son sistem Wan de Wiele dokuma makineları ile Heat Set PP, BCF PP ve Akrilik iplikler ile makine halısı üretmektedir. Ayrıca Paspas, Yolluk ve Duvardan Duvara halıları da ürün çeşitlerimiz arasında bulunmaktadır.

Ürünlerimiz firmamız garantisi altında olup Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından kalite tescillidir. Firmamız yine desen , ebat, kalite kriterleri ile yeni ürünler geliştirmekte ve sipariş almaktadır.

VİZYON

Müşterilerimizi, çalışanlarımızı her zaman memnun eden ve yüzünü güldüren kendi alanında lider bir şirket olmak.

MİSYON

Birimoğlu olarak dikey entegrasyon ve diğer kilit değerdeki destekleyici alanlarda önemli yatırımlar yapan, uluslararası ve lider bir Türk halı şirketi olarak tanınacağız. Müşterilere uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürünler sunarken sınıfının en iyisi hizmeti sağlayıp müşterilerle güçlü ortaklıklar kuracağız.Sürdürülebilir ve istikrarlı kazançlar sağlarken çalışanlarımızın, toplumumuzun ve müşterilerimizin düşüncelerine itibar edeceğiz, kurumsal sosyal sorumluluk yükümlülüklerimizi yerine getiren  ve çevreye saygılı bir şirket olarak faaliyet göstereceğiz.

Adres  Kusget Halıcılar Sitesi 150 Nolu Cadde No: 7/B GAZİANTEP

Telefon   +90 342 239 06 18 – 239 01 74

Faks  +90 342 239 06 19

E-mail  birimoglu@birimoglu.com

Web: www.nazcarpet.com