Bentzon Carpets

Bentzon Halıları, iki kardeş John ve Hans Bentzon tarafından yönetiliyor. Kaliteye ve olağanüstü bir ürün farklılaştırmasına odaklanarak, seçkin dokunmuş halıların önde gelen ürünlerinden birini yaratmışlardır.

Dokuma halıları eski bir ustalıktır ve bu nedenle nesiller boyu dokuma halı heyecan verici ve çok dayanıklı bir üründür. Bentzon Halıları geleneksel dokuma yöntemlerini koruyor. Ancak bugün, halılar, birçok farklı yapı ihtimali ile üniform bir üretim sağlayan ileri teknoloji ürünü tezgahlarda üretilmektedir. Sözleşmeli ürünler, poliamid ya da 80/20 yün / poliamit içinde en son geliştirilen nesiller tarafından üretilirken yerli ürünlerimizin büyük bir kısmı tamamen yeni yünden en iyi kalitede üretilmektedir.

Yılda bir milyondan fazla metrekare üretilmekte. Üretimimiz o kadar otomatik ve esnek ki, talebe göre ayarlanabilmesi için üretimi hemen değiştirebiliyoruz.

Bentzon Halıları, halıların dükkanlar, ofisler, sinemalar, havaalanları, kütüphaneler, oteller ve ulaşım araçları, örneğin trenler gibi yüksek trafik alanlarına yerleştirildiği sözleşme pazarında güçlü bir konum oluşturdu. Renk ve desen yelpazesi büyüktür ve biz İskandinav minimalist tasarımın ardından imalat ürünlerine odaklanıyoruz. Bu ürünler uzun ömürlü bir kaliteye ve kolay bakım özelliklerine sahiptir.

  • Fabrikvej 15
    DK5500 Middelfart
    Danimarka
  • Telefon: +45 6440 2000
  • Faks: +45 6440 2424
  • Genel Müdür: John Bentzon
  • www.bentzon.dk