BARBAROS HALI SAN.VE TİC.LTD. ŞTİ.

Bir aile şirketi olan Barbaros Halı, perakende halıcılık konusunda edindiği yarım asırlık bilgi birikimini kullanarak sürekli yenilenen tasarımları ve farklı dokuma tekniklerini barındıran koleksiyonlarını siz değerli müşterilerine sunmaya devam ediyor. Geleneksel halıcılık ve çağın gereklerini bir arada yürütmeyi misyon edinen Barbaros Halı, sektördeki başarısını bu sentezi doğru yaklaşımla ve yüzde yüz müşteri memnuniyetiyle birleştirmesiyle yakalıyor.

Barbaros Halı koleksiyonundaki halı ve kilimler, iç dekorasyonun merkezi olarak ana sahneye çıkıyor. Günümüzün özel desen ve dokuları sayesinde koleksiyonumuzun halı ve kilimleri, mobilyaların altında bir fon oluşturmaktan çok daha öte, önemli birer tasarım projesi haline geliyor.

Barbaros Halı olarak edindiğimiz ilkelerden biri de değerli müşterilerimizin yenilik ve değişim arayışında olması nedeniyle, halı kavramını eşsiz doku, desen ve renklerden oluşan tasarım seçenekleriyle her gün değiştirmektedir. Edindiğimiz bu ilke sayesinde günümüzde artık binlerce farklı çeşit ürünü koleksiyonlarımızda bulmanız mümkün hale gelmiştir. Barbaros Halı olarak biz, günümüzün bu ihtiyaçlarını yakından takip etmeye devam edeceğiz. Dünyanın hemen hemen her yöresinden dokunan, gerek modern gerekse klasik nadide halı ve kilimleri siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz.

 

Adres: Ihlamurdere Caddesi No:33 A  Beşiktaş İstanbul
Telefon: +90 212 258 72 18 – +90 212 261 02 66
E-posta: barbaroshali@gmail.com