Bade Doku Tekstil Halı Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Üretim faaliyetlerine 1979 yılında Kilim imalatı ile başlayan BAYRAM Ailesi, 1992 yılında 3. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Bayteks Tekstil San. Ve Tic. A. Ş ‘yi kurmuştur.

Türk BAYRAM ailesi ve Belçikalı DECLERK ailesi halı ve kilim imalatına 2011 yılında Gaziantep’ te (Türkiye) başladı.

2013 yılının başında Bonfort and Bayteks ; Avrupa (Belçika) şubesi ile ekstrüzyon (BCF,Heatset,Friese) tam dikey entegre hattı ile BADE Dokuma Tekstil çatısında birleşti.

BADE CARPET, makine halısı üretiminde en büyük halı üreticilerinden ve ihracatçılarından biridir. BADE olarak 50 den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Misyonumuz; yaratıcı fikirleri yeni koleksiyonlara dönüştürmek ve uluslararası müşterilerimize kaliteli ürünler sunmak. Müşterilerimize özel en iyi tasarımları, onların işlerini canlandırmak amacıyla seçmelerine yardımcı oluyoruz. Biz müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş yelpazede hizmet sunuyoruz.

HEDEFİMİZ
Bade Halı; müşterilerinin memnuniyetini, üretim araçlarını verimli kullanarak, uluslararası standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı, bölgesinde ve sektöründe öncü bir firma olmayı amaçlar. Bu sayede bölgesel, ulusal ekonomik ve sosyal gelişime katkıda bulunmayı hedefler.

Sosyal sorumluluk ilkelerini benimseyerek çalışanların ücret, sigorta ve çalışma ortamlarını sürekli iyileştirmek ve bunun takipçisi olmaktır.

İLKELERİMİZ

»Şirketimiz kurumsal yapı, kurumsal kültür ve yönetişimin oluşturulmasının ve devam ettirilmesinin en önemli ilkesi olduğunu düşünmektedir.

»Şirketimiz yasal mevzuatlara, hükümlere ve şirket içi oluşturulan kurallara göre yönetilmektedir.

»Şirketimiz çevresini oluşturan müşteri, çalışan ve tedarikçileri ile ilişkilerinde karşılıklı memnuniyete azami önemi verir. Bunun için gereken önlemleri alır ve yapıları oluşturur.

»Şirketimiz çevrenin ve doğanın korunmasına, içinde geliştiği topluma sosyal sorumluluğu gereği duyarlı; insan, çevre ve hayvan haklarına saygılıdır.

»Şirketimiz kalite politikası gereği kalite standartlarına bağlı, sürekli iyileştirme felsefesine göre üretim faaliyetlerine devam etmektedir.

»Şirketimiz her türlü faaliyetinde dürüstlük ve samimiyete özen gösterir.

»Sosyal sorumluluk politikasını ve Kalite sistem politikalarının içeriği konusunda personellerimizin bilinçlenmesini amaçlamaktadır.

»Çocuk işçi çalıştırılmaması konusunda önce kendi bünyemiz de daha sonra, Çalıştığımız Tüm Tedarikçi zincirine gerekli hassasiyeti göstermesi konusunda bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Kuruluşumuz , sektörde lider olmak amacıyla attığı her adımda yeni fikirlere açık , üretici zekaya önem veren , eğitimli , yetkin bütün çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda etkin geri dönüşüm sağlayarak kalite yönetim sistemi şartlarının uygulamak, uygunluğunu sürekli gözden geçirmek , etkinliğini iyileştirmek ve bu çerçevede iplik ve halı üretim faaliyetlerini yürütmek kalite politikamız olarak benimsenmiştir.

 

Adres : 4. Organize Sanayi Bölgesi 83414 nolu Cadde No:27 Şehitkamil / Gaziantep
Telefon : +90 342 357 06 06 (Pbx)
Faks : +90 342 357 06 09-10
E-posta : info@badehali.com