ARLON İPLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Arlon, kuruluşundan itibaren müşteri talep ve beklentilerini ön planda tutarak, bu beklentileri en iyi şekilde karşılayacak görev bilinciyle hareket etmektedir.

Türkiye pazarında, iplik ve ev tekstili sektörlerinde faaliyetlerine başlayıp hızla büyüyen Arlon, Türkiye den Dünya’ya açılan döşemelik kumaş, perdelik kumaş ve iplik sektöründeki  20 yıllık tecrübe birikimini sürekli güncelleyerek, teknolojik gelişmeleri de yakından takip edip Ar-ge çalışmalarına ve çevreye önem vererek yenilenen  bir yapıya sahiptir.

Müşteri memnuniyetini ilke edinen Arlon, çözüm odaklı yaklaşımı, kaliteli ürünleri en doğru şekilde müşterisiyle buluşturarak, müşteri portföyünün çeşitliliği doğrultusunda özel ve bireysel müşteri taleplerine spesifik çözümler sunmaktadır.

Kumaş ve İplik ürün gruplarında stoktan satış sisteminde faaliyet gösteren Arlon, son teknoloji makinalarıyla, bütünleşmiş sistemiyle yerli üretimi gerçekleştirerek geniş ürün yelpazesiyle yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine hizmet sağlayan bir çözüm ortağı konumundadır.

Sektörde kaliteli insan gücünü geliştirmek ve kalıcılığını sağlamak ilkesinden hareketle; çalışanlarının da kendilerini geliştirmeleri ve potansiyellerini ortaya koyabilmeleri için gerekli düzenlemeleri yaparak, bu ilke, disiplin ve öngörüyle kaliteden ödün vermeden üretim yapmaktadır.

Akçaburgaz Mah. 1573. Sok. No:8/B Esenyurt/İstanbul

+90 212 637 80 06
+90 212 637 80 07

info@arloniplik.com

www.arloniplik.com