ABC Italia S.u.r.l.

Hırs, yaratıcılık ve kültür: bunlar eski bir dokuma halı dokusunu bir ailenin misyonuna dönüştüren temel unsurlardır. Bu tutku Bay’ın üzerinde olduğu zemin haline geldi. Sultan Amini Amini Brothers Company’yi 1962’de veya ABC’de kurdu .

İnsan ilişkileri ve sosyal sorumluluk gibi değerlere dayanan firmamız, orta pazardan iç mekan tasarımına kadar her türlü ihtiyaca yönelik geniş bir pazar segmenti içeren klasik ve modern kilim üretiminde ve satısında bir pazar lideri konumundadır.

Her müşterinin memnuniyeti, yüksek kaliteli ürünler, verimli bir servis ve tekliflerin sürekli güncellenmesi ile niyetimiz olan hedefimizdir.

Tüm çalışma sürecini kontrol etme

Tasarım, üretim, ithalat, nihai ticaret ve müşteri desteği kavramı: Halı ömrünün her aşamasında bakımın kaliteli bir garanti olduğuna inanıyoruz.

Uzun ve tutkulu deneyim ve profesyonellik

Bir aile projesine başlamak, daha derine inmek anlamına gelir: Amini ailesi halı temasının her yönü hakkında kapsamlı bir bilgiye sahiptir.

Her zevke uygun mobilya çeşidi

Markalarımız, her zaman yüksek kaliteyi ve kişiselleştirmeyi garanti eden farklı lezzetleri ve ihtiyaçları en iyi şekilde uyarlamak ve ifade etmek için oluşturulmuştur.

Kullanılabilirlik hazır, bol ve düzenli

Depoya ayrılmış ve yeni yazılımla yönetilen geniş bir depo alanı, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli olan hızlı kullanılabilirliği garanti etmemize izin veriyor.

  • State Road, 234 – SP21  26867 Somaglia (Lodi)  İtalya
  • Dünya Çapında Satışlar
  • Tel .: +39 0377 4643189
  • Faks: +39 0477 832098
  • cristina.pontevichi@abcitalia.net
  • www.abcitalia.net