2014 yılı Toptancı Bayiler Toplantısı Abant’ta yapıldı.

Kaşmir Halı’nın 2014 yılı Sonbahar-Kış kampanyalarını, satış stratejilerini ve yenilikleri değerlendirmek üzere düzenlenen periyodik Toptancı Bayiler Toplantısı 19-21 Eylül tarihleri arasında Büyük Abant Otel’de gerçekleşti. Tüm bölge bayilerinin hazır olduğu toplantıya, Kaşmir Halı ekibi ve Gülsan Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ev sahipliği yaptı.

Tüketici talepleri, yeni kaliteler, fiyat stratejileri, reklam ve satış kampanyaları, yenilikler ve müşteriye yönelik sadakat programlarının tartışıldığı toplantı, Abant’ın muhteşem sonbahar dekorunda keyifli geçti. Toplantı sonrası açıklama yapan Gülsan Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu; “Kaşmir Halı’nın bölge bayileriyle periyodik olarak biraraya gelmek, stratejilerimizi oluştururken deneyim ve önerilerinden yararlanmak bizim için çok önemlidir. 2014 yılı Sonbahar Kış dönemine çok güçlü bir reklam kampanyası ile giriyoruz. Toptancı bayilerimizin gücü ve bölgelerindeki hakimiyetleriyle 2014’ü de hedeflediğimiz başarı grafiğinde kapatacağız.” dedi. Kaşmir Halı’nın 2015 yılında hem üretim hem de satış hacmini artıracağına dikkat çeken Topçuoğlu, “Ek makina parkımız bir kaç ay içinde faaliyete geçecek, daha geniş bir müşteri profiline çok daha geniş bir skalada kalite üreteceğiz. Tüm bölge bayilerimiz de bu heyecana ortak.” dedi.

Hakkında haligazetesi 32 Artikel
Halı Gazetesi, Halı Mağazaları, Halı üreticileri, dekorasyon ürünleri, iç mimarlık ofisleri sahibi iş adamlarına ücretsiz olarak dağıtımı yapılan ve sektörel gelişmelerden haberdar eden aylık bir yayındır.