Öznur Halı Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti.

Öznur Halı nisan 1990 yılında dünyada makine halısının merkezi haline gelmiş olan Gaziantep’te kurulmuştur. Üretim faaliyetini ağırlıklı olarak PP, BCF üzerine yapmakta olan firmamız alanında gerek lokal pazarlarda gerekse yurtdışı pazarlarında akla ilk gelen firmalar arasına girmiştir. Kaliteden ödün vermeyen kimliğimiz ile rekabetçi fiyat politikamızı ve müşteri memnuniyetini kendimize ilke edinmiş bir yönetim yapısına sahibiz. Ürünlerimizi ihraç ettiğimiz ülkelerde farklı müşteri yapısını göz önünde bulundurarak en iyi ve kaliteli iş ilişkilerini her zaman geliştirmiş, yeniliğe ve gelişime açık fikirler üretmişizdir. Uzun yıllara dayanan sektörel birikimimizi ve kaliteden ödün vermeyen üretim anlayışımız ile sektördeki başarı grafiğimizi her zaman daha yükseklere çıkarmayı hedeflemekteyiz.


Misyon
Kaliteyi her alanda ön plana alarak ve toplam kalitenin sürekli ilerlemesini sağlamak, çevre ve toplumun refahı için sosyal projeler üreterek, ürettiğimiz değerleri çalışanlarımız ve toplumla paylaşmak.
Müşterilerimizin talep ve beklentilerini en uygun koşullarda karşılayarak sürekli müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

Vizyon
Dünyadaki yeni teknolojileri takip ederek ve kullanarak kentimize, ülkemize yeni yatırımlar kazandırarak Türkiye’nin sektördeki öncü kurluşlarından biri olup farklılıklar yaratarak sektöre yön veren üretici ve ihracatcı bir kuruluş olmak.

 

  • Adres : 3. Org. San. Böl. M. Batallı Blv. No. 55 27600 Başpınar / Gaziantep – TURKEY
  • Telefon : +90 342 337 82 36
  • Faks : +90 342 337 82 39
  • E-posta : info@oznurcarpet.com
  • Web: www.oznurcarpet.com