Balta Group

Balta Group Avrupa’daki en büyük dokuma halı-kilim üreticisidir. 668 milyon Euro’nun üzerinde konsolide cirosuyla (PF 2016), ürünlerinin %95’i dünya genelinde 130’ü aşkın ülkeye ihraç edilmektedir.
Balta Group şunları içerir: dokuma parça halı ve kilimleri (balta home), duvardan duvara halılar ve mesken halı döşemeleri (balta carpets ve ITC), duvardan duvara proje halı, ticari kullanım için karo halı (arc edition, modulyss ve Bentley) ve iğne keçeli ve teknik dokuma harici ürünler (Captiqs).
Balta Group dünya çapında 6’sı Belçika’da, 1’i Los Angeles’ta ve 2’si Uşak, Türkiye’de olmak üzere 9 üretim tesisine ve Kuzey Amerika pazarına hizmet veren Sint-Niklaas, Belçika ve Dalton, ABD’de yer alan dağıtım merkezlerine sahiptir.
3.900’den fazla çalışanın çabası ve enerjisi ile yürütülen Balta Group profesyonel, müşteri dostu bir yaklaşım sunar, böylece pek çok pazarda şirketler için güvenilir bir ortak haline gelir.
Benzersiz bir pazar odaklı yaratıcılık, son derece iyi desteklenmiş dikey entegrasyon ve her seviyede operasyonel mükemmellik Balta Group’un stratejisinin temel kuvvetleridir. Tüm etkinlikleri boyunca sürdürülebilir gelişim Balta için önemlidir, yenilenebilir enerji üretimi için Benelüks’teki en büyük güneş paneli projelerinden biri sürdürülebilir geleceğe yönelik etkinliğinin kanıtıdır.
Balta, tüm konularda üstün kalite ve servis anlayışıyla müşterilerini tatmin etmeyi amaçlamaktadır. Balta tüm paydaşlar için sektördeki en güvenilir şirket konumundadır.

  • Wakkensteenweg 2 8710 St-Baafs-Vijve – Belçika
  • T: +32 (0)56 62 22 11
  • F: +32 (0)56 62 22 46
  • info@baltagroup.com
  • www.baltagroup.com