Yaren Halı Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti.

Yaren halı olarak bizler makine halısının bir çok çeşidinin en seçkin üretici ve ihracatçısı olarak kendimizi tanıtabiliriz. Yaren halı 2001 yılında Gaziantep’te kuruldu. Engin tecrübesiyle rekabetin zirvede olduğu halı endüstrisinde Akrilik, Shaggy, P.P. Heatset ,Frize, Polyester Bukleli, Çocuk Halısı, Şönil, Duvardan Duvara ve daha birçok çeşidi içeren halı üretiminde güvenilir bir yer teşkil etmektedir. Kuruluşumuzdan bu yana yerel ve uluslararası müşterilerimize geniş çapta ürün çeşitliliğimizle hizmet vermekteyiz.

İhracat

Ürünlerimizi başta Türkiye, Avrupa, Kuzey & Güney Afrika, Amerika, Avustralya ve Orta Doğu ‘ya ihraç etmekteyiz. Ev dekorunuzun güzelliğini artıracağına emin olduğumuz halılarımızı sizlerin tüketimine sunuyoruz.

Farkımız

Bu ürünler yumuşak dokusu ,eşsiz kalitesi cezbedici renklerin engin çeşitliliği ve eşsiz desen örneklerinden dolayı yaygın bir şekilde alkışlandı.

Misyonumuz

Firmamız kendi üretmiş olduğu ipliği ve geniş renk yelpazesiyle müşterilerine rekabet avantajı katmaktadır. Rekabet yoğun olan sektörümüzde müşterilerimize bu avantajı sağlamanın yanı sıra hızlı ve sürekli servis ile aynı zamanda yenilikçi anlayışımızla sizlere hizmet etmekten mutluluk duymaktayız.

  • Adres : 3. Org. San. Böl. 83318 Nolu Cd. No:16 27600 Başpınar Şehitkamil – TURKEY
  • T: +90 342 337 98 11
  • F: +90 342 337 98 11
  • E: info@yarencarpet.com
  • www.yarencarpet.com