Vanhoutte ile gelecek sezona hazır olun!

Vanhoutte Halıları DOMOTEX 2018’de yeni BRUSSELS WEAVE koleksiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Sağlam polipropilen tasarım dış mekanda kullanım için ideal oluşuyla dikkat çekiyor.

Halıları düşündüğümüz zaman, onları neredeyse otomatik olarak iç mekanlarda görselleştiririz. Görkemli yün veya ipekli ince kumaşlar, klasik tasarımların modern yorumlarını veya en iyilerinin sanatçı gibi davranıldığı halı tasarımcıları tarafından tamamen yeni eserler olarak değerlendiririz. Evden çıktığımızdaysa zeminin neredeyse tamamen hava koşullarına dayanıklı ahşap, taklit plastik eşdeğerleri veya mineral yüzeylerle kaplanmasını bekliyoruz. Açık hava halıları, devlet resepsiyonlarını ve ünlü toplulukları bir kenara bırakarak iklimimizdeki günlük yaşamın bir parçası değildir. Ama neden olmasın? Halının konforunu açık havada taşıyabilen malzeme ve işlemler uzun zamandan beri mevcut. İşte Belçika’nın Beveren-Leie kentinde bulunan Vanhoutte Halı firması bu açılımı yakaladı ve Hannover’deki DOMOTEX 2018’deki BRUSSELS WEAVE İç-mekan / Açık-hava koleksiyonunu sergilemeye hazırlanıyor.

Vanhoutte Halı firması 40 yıldır makine dokuma polipropilen halılar üretmektedir. Zor hava koşullarına ve yoğun kullanıma dayanmak için mükemmeldir ve yeni BRUSSELS WEAVE İç-mekan / Açık-hava koleksiyonu, bu potansiyeli tam olarak kullanmaktadır. İki taraflı desenlerle bu tersinir yapı halıları son teknoloji makinelerde üretilmektedir. Ofis, giriş veya evde terasta olsun, her türlü dekorasyona uyacak şekilde tasarlanmıştır.