Ülger Group’un üretim felsefesi; SATIŞLA BİTMEYEN DOSTLUK

İsa Ülger: “Her geçen yıl ürün yelpazesine yenilikler ekleyen, sektörden kazandıklarını yine sektörüne kazandıran Ülger Group geniş koleksiyonu, rekabetçi fiyatları, uygun ve esnek ödeme koşulları, her şeyden önemlisi, üstün müşteri hizmet anlayışının yanında “satışla bitmeyen dostluk” felsefesi ile müşterilerine hizmet vermenin mutluluğunu yaşamaktadır.“

Halı sektöründe satışa da katkısı olan halı sergileme sistemleri konusunda çalışan firmalarımızdan Ülger Group’tan geliştirdikleri yeni ürünler ve hedefleri hakkında bilgiler aldık. Konuyla ilgili görüştüğümüz firma yetkilisi İsa Ülger’in verdiği bilgileri Halı Dergi si okuyucularına bu sayfalarda aktarıyoruz.

“Ülger Group’un üretimini yaptığı geniş ürün yelpazesinde; metal standlar, ahşap standlar, concept standlar, duvardan duvara standlar, pvc standları, kitap standları ve aksesuar standları bulunmaktadır.

Ülger Halı Sergileme Sistemleri 1995 yılından günümüze uzanan ve bugün dahi imalatı devam eden eski tip metal standları yenileyip, geliştirerek, sektöründe ilk defa metal saclarla, CNC tezgahlarında abkant destekli bükümlerle, ahşap görünümlü metal standları yapmıştır.

Böylece ahşap görüntüsüne en yakın estetik formları yakalarken hem çok şık, hem de en ekonomik çözümleri üretip, halı sektörüne kazandırmıştır. Günümüz teknolojisine ve çağa yakışır şekilde bünyemizde bulunan ArGe birimimiz; sistemin daha aktif ve sorunsuz çalışmasına yönelik olarak daha önce rayları bir panel üzerine vidalama şeklini tamamen ortadan kaldıran, ray içerisinde ray kullanma tekniğini geliştirmiştir. Bu sayede montaj aşaması hem en kısa süreye indirilmiş, hem de matkap vb. elektrikli alet kullanımı ortadan kaldırılarak 20 dakika gibi kısa bir sürede uzman yardımı dahi olmaksızın kolay montaj yapılması sağlanmıştır.

Raylı halı sistemlerinde dekoratif olmanın yanında sağlamlık ve kullanım rahatlığı da çok önemli bir özelliktir. Bu stand, ürünlerin bir ray sistemi üzerine sabitlenerek hareket etmesi prensibine göre imal edilmiştir. Ray sistemine ürünün montesi çok kolay ve hızlıdır. Raylı stand sistemlerinde kullanılan malzemeler ve ölçümlendirmeler beli standartlara göredir.

Ülger Group olarak halı sergileme sistemleri sektöründe ilk kez her markaya ait özel tasarlanmış metal standlar yaratarak, standla, markayı özdeşleştirme yoluna gidilmiştir. Firma adına tasarlayıp tescillediğimiz bu standları bir başka markaya yapmayacağımızı taahhüt ediyoruz.

Yaptığımız her tasarıma sadece aklımızı değil, yüreğimizi ve ruhumuzu da katıyoruz. Her marka özeldir ve özel tasarlanmış standları olmalıdır. Sunumlarımızda tasarım kadar, kalite de bizim için çok değerlidir. Her tasarım bizim için özeldir ve zamanın bir adım ötesindedir.

Duvardan duvara halı stand sistemlerinde temel amaç; kullanılan alanın en ekonomik şekilde yerleşimini sağlamaktır. Satış ve teşhiri yapılan ürünlerin tamamının, müşterinin beğenisine, aynı mekan içinde sunulmasını kolaylaştırır. Bu sistemde özellikle; duvardan duvara halı, PVC zemin kaplamaları ve yolluk gibi açıldığında çok yer kaplayan ürünler kolaylıkla sergilenebilir. Müşteriye ürün ve renk seçeneği sunumundaki zaman kaybını ve oluşabilecek zorlukları tamamen ortadan kaldırır. Kullanımı çok basit ve pratiktir. Satış görevlisinin rahat, hızlı ve kendine güvenen bir tanıtım yapmasına etken olur. Ürünlerin düzenli bir şekilde görünmesinin yanında, sağlam ve emniyet içinde depolanmasını da kolaylaştırır.Ahşap stand modellerimiz de raylı halı stand sistemiyle aynı özellik ve çalışma prensibine sahiptir. Metal stand sistemlerinden farklı olarak bu sistemimizde mağazanın konseptine ve dekorasyonuna uygun olarak, standın metal görünümünün soğukluğunu da ortadan kaldıracak biçimde, istenilen ahşap kaplama çeşidiyle ve istenilen tasarımlarla sistemi daha dekoratif ve sıcak bir hale getiriyoruz.

Üretimimiz sırasında sistemin rahat ve uzun süreli kullanılabilmesi için, tüm olasılıklar hesaplanmıştır. Kullanılan rulmanlarla sistem kolay ve hareket kabiliyeti yüksek performansa ulaştırılmıştır. Standlar ayarlanabilir veya kolayca raf aralıkları düzenlenebilir özelliktedir. Dekoratif renklerle mekana uyum kazandırılmıştır.

PVC sergileme sistemlerinde sabit sistemlere ek olarak, hareketli-gezer sistemler de bulunmaktadır. Çalışma prensibi duvardan duvara sistemi ile aynıdır. İsteğe göre bağımsız çalışabilen veya kilitlenen döner teker yapısıyla ürünler 8’li ya da daha fazla sayılarda taşınıp sergilenebilir. Özellikle mağaza önündeki boş ve kullanışlı alanlar için idealdir. Kolaylıkla yer değiştirerek gerektiğinde mağaza içine ya da dışına alınabilir.