Uçan Çim Halı

Uçan Çimen Halı (Flying Grass Carpet) ile macera ve kentsel eğlenceye katılmaya ne dersiniz? HUNK-design ve ID Eddy tarafından tasarlanmış olan Uçan Çim Halı, herhangi bir şehirde açılabilen anlık bir park. Şehirden şehire seyahat eden bu halı, dünya çapında paylaşılabilecek benzersiz bir eğlence ve dinlenme deneyimi getiriyor.

Uçan Çim Halı, suni çimlerin farklı türlerinde idam edilen deseniyle muazzam bir İran halısına benzemek üzere tasarlanmıştır ve tipik bir halı stili ve dokunuşuna sahiptir. Tasarım, herhangi bir yere ayarlanabilen farklı parçalar içerir. Uçan Çim Halı boyutu 18 ila 22 metreden 25 ila 36 metreye kadar değişebilir.

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul’dan Rotterdam’a, Şanghay’dan Tokyo’yo dünyanın bir çok şehrine konuk olan Uçan Çim Halı adeta konduğu her şehirde, her kent etkinliğine uygun bir halıdır. Sıradan parklarda olduğu gibi, insanlar çimlere uzanabilir veya arkadaşlarıyla top oynayabilir. Ancak çekici görünüşüyle özel etkinlikler için de mükemmel bir opsiyon sunar. Bir Frizbi turnuvası, şehir pikniği ya da her türlü yarışma ve gösteriyi yapmak için mükemmel bir mekandır.

Artık tüm dünyadaki şehir merkezleri hızla özelleştirilirken, kamusal alan baskı altındadır ve kalitesini kaybetmektedir. Uçan Çim Halı, kentin tadını çıkarmak için şehir sakinlerine güzel bir alternatif sunar. Konduğu herhangi bir şehre anında rahat ve yeşil bir eğlence duygusu getirir. Yeşil, güzellik ve etkinlik kombinasyonu Uçan Çim Halı’yı özel kılar. Uçan Çim Halı, her yere yerleştirilebilen benzersiz, geçici ve eğlenceli bir parktır. Farklı suni çim türlerinde yürütülen farklı desenlerle devasa bir İran halısına benzemek üzere tasarlanmasının yanı sıra insanları bir araya getirirken, şehir yaşamına da anında yeşil bir parça kazandırıyor. Dinlenmek, oyun oynamak, piknik yapmak ve her türlü etkinlik için fırsatlar sunuyor.

Uçan Çim Halı, kentin tadını çıkarmak için şehir sakinleri için güzel bir alternatif sunarken, toprağa verdiği her şehre anında rahatlık ve yeşil bir eğlence hissi getirir. Yeşil, güzellik ve etkinlik kombinasyonu olan Uçan Çim Halı, tıpkı masallarda olduğu gibi, bir şehirden diğerine geçerek farklı şehirleri ve vatandaşlarını birbirleriyle ilişkilendirme fırsatı sunar.