SAHAR

En yüksek kalibreli halı tasarım ve üretim şirketi Sahar Halıları, 2000 yılında ilk halıların çıkmasından bu yana büyük bir gelişme gösterdi. Aslen İran’ın aşiret zanaatkârları ile büyük koleksiyoncu toplulukları arasında yaratıcı bir bağlantı noktası olarak tasarlandı. Avrupa ve Amerika’daki halı meraklıları olan Sahar, çağdaş bir ikona, kendi zamanında bir klasik ve küresel köyün sanatsal bir tezahürüne dönüştü ve gelişti.

Zaman ve olaylar zorlukları ve bu zorlukları fırsatlarla sunar. Gelişim fırsatları olarak zorluklarımızı ele geçirdik. Sahar halıları, Zürih, İsviçre, Providence RI ve Los Angeles, CA ofisleri ile küresel bir ağ haline geldi. İran’da hammadde üretimi ve Kuzey Hindistan’da dokuma. Bu, dünyanın en iyi galerileri ve en büyük markalarından bazılarının seçtiği dağıtımdan bahsetmiyor. Bu küresel işbirliği sayesinde, Sahar halıları en iyi malzemeleri kullanmış ve şu anda dünyadaki en karmaşık ve detaylı çağdaş halı tasarımlarını yürütmektedir.

Sahar her zaman malzeme odaklı bir üretim olmuştur. Küresel kaynaklarımızla, Sahar artık en iyi el ve el işlemeli Farsça yün, Çin ipeği, el yapımı geri dönüştürülmüş Hint Sari ipek ve koza ipekini kullanıyor. Bu materyal, Sahar ürününün temel DNA’sını oluşturur. Dokuma, 2008’den bu yana İran’dan Jaipur Hindistan’a kaymıştır ve bu değişim, hammaddelerin seçeneklerini genişletme ve daha ayrıntılı ve rafine tasarım estetiğini keşfetme fırsatları yaratmıştır. Kuruluşumuzdan bu yana kalite kontrol en üst seviyede.

Sahar halıları sayesinde, günümüzün en iyi el dokuması halılarını üretmek ve dağıtmak için mevcut en iyi malzemeleri kullanarak, oldukça yetenekli bir zanaatkarlar ağı oluşturduk. Mükemmel tasarım ve mükemmel tasarım tutkumuz olma arzumuzla hepimiz bağlantılı ve yönlendirildik. Bu tutkuyu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

GVZ Embraport
Block F, Suite 54
Postfach 156
8423 Embrach-Embraport

Switzerland

Tel:+41-44-491 75 24

info@saharcarpets.com

www.saharcarpets.com