Ritaş Holding A.Ş.

Ritaş Holding A.Ş. Türkiye’nin önde gelen üretici, satıcı ve ihracatçı firmalarından birisidir.

Ritaş Holding A.Ş., temellerinin 1960’lı yıllarda Rifat KALEOĞLU tarafından atıldığı günden bu yana kazandığı tecrübe ve uzmanlık ile sektöründe her zaman sözü geçen firmalar arasında yer almıştır. Bunun ispatı, İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl belirlediği Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde ki yerini her geçen gün sağlamlaştırarak listede daha da yukarılara tırmanmasıdır. “Türkiye’den azo grubu boyaları ihraç eden ilk ihracatçı firma” ünvanını taşıyan firmamız, her yıl Türkiye’nin en çok ihracat yapan firmaları listesinde sağlamlaştırdığı yeriyle de hedeflerini daha da yukarılara taşımaktadır.

Ritaş Holding A.Ş. bugün itibariyle temel olarak akrilik iplik, polipropilen iplik, big bag, çuval, dokumasız kumaş, elyaf, yapılarda su yalıtımı sağlayan membran üretimi, satışı ve ihracatı yapmaktadır. Araştırma ve geliştirme konularındaki hassasiyeti ile öncelikle Türkiye’nin sonra da bütün dünyanın ihtiyaçlarına en kaliteli ürünlerle cevap vermeyi görev edinmiştir. Ürettiği ürünlerle hem ülkemizdeki ara ve nihai ürün ihtiyaçlarını karşılamakta hem de geliştirdiği özellikli ürünleri ile hayatı kolaylaştırıcı ve yenilikçi bir misyon üstlenmiştir.

Ritaş Holding A.Ş. kurulduğu günden bugüne hem iç piyasadaki satışları hem de ihracatları ile ülke ekonomisine büyük katkı sağlamıştır. Firmamız yıldan yıla hedeflediği büyüme planlarını doğru bir şekilde uygulayarak hem büyüme hedeflerini gerçekleştirmiş, hem de ülke ekonomisinin büyümesinde rol almıştır. Ayrıca ürettiği kaliteli ürünler sayesinde Gaziantep’in marka şehir olmasındaki katkısı da oldukça büyüktür.

  • Adres : Yeni Otogar Yolu 2. km Şehitkamil/GAZİANTEP
  • Tel. : 0 342 3295000
  • Faks : 0 342 3290970-71
  • ritas@ritas.com.tr
  • www.ritas.com.tr