Örnek Makine San. ve Tic. A.Ş.

Örnek makine, 1963 yılından bu yana tekstil makineleri üretiminde uzmanlaşmış ve sektöründe sayısız yeniliğe imza atmıştır. kuruluşundan günümüze kadar yapmış olduğu çalışmalarla özellikle halı ve halı iplği üretimine yönelik makinelerin üretiminde sektörün önce şirketlerinden birisi olmayı başarmıştır. 50 yılı aşkın bilgi birikimini günümüz teknolojisiyle harmanlayarak Ar-Ge faliyetlerini yürüten Örnek Makine halihazırda lider konumda bulunduğu Türkiye pazarına ek olarak Dünya pazarında da ülkemizin ismini Çin’den Brezilya’ya tüm Dünya coğrafyasında duyurmaya devam ediyor. Türkiye’nin geleceğine olan inancı ve çalışanlarına olan sonsuz güven ilkesiyle müşteri memnuniyetinden ödün vermeden teknolojinin gereksinimlerine en hızlı şekilde cevap vermeye çalışarak yenilikçi anlayışını üretimin yaptığı makinelere en doğru şekilde entegre etti. Gelişen Türkiye’nin marka şehri Gaziantep’in “Örnek” firması yenilikçi anlayşını kurulduğu günden bu yana şu ürünlerle hayata geçirdi;

1963 jakar makinesi

1978 ilk halı dokuma makinesi

1996 ilk 4 metreli çift rapiyerli halı dokuma makinesi

1998 şönil fantezi iplik makinesi

2002 ilk sentetik iplik fikse makinesi

2004 ilk el örgü iplik şişirme makinesi

ve tüm bunların sonucu olarak 2005 yılında Tübitak TTGV AR-GE kapsamında 6.Teknoloji Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Benzer başarıyı aynı kapsamda 2009 yılında da finale kalarak tekrarladı.

Vizyonumuz

Türkiye’de üretimin her aşamasında kalite anlayışını yaymak ve kendi alanında dünya standartlarında bir üretim merkezi haline gelmek.Bilgi ve teknoloji yoğunluklu bir işletme olarak dünya markası haline gelmek.

Misyonumuz

Türkiye’de teknoloji ödülü alarak araladığı yenilikçi anlayışı ve ruhu kendi pazarına yansıtıp “ Türkiye de Üretilmiştir” cümlesini bir prestij kaynağı yapmayı hedef edinmiştir.

  • Adres : 2.Org. San. Böl. Hacı Sani Konukoğlu Bul. No:22 Gaziantep/Türkiye 27120
  • Telefon : +90 342 337 8601
  • Fax : +90 342 337 8604
  • info@ornekmakine.com
  • www.ornekmakine.com