Ofislerde karo halı tercih edilmesinin 7 nedeni

Günümüzde hızla kullanım alanı artan karo halılar, ofislerden okullara, bankalardan otellere kadar geniş bir yelpazede kullanılıyor. Mekanların dekorasyon ve tasarımlarında modern çizgiler oluşturmak için ideal bir seçim olan karo halılar, maliyet açısından da ekonomik olmasıyla tasarımcıların yanı sıra iş verenlerin de tercihi oluyor. Ateco Zemin Malzemeleri karo halı grubunda sınırsız ürün ve renk seçeneği ile kurum ve kuruluşların kurumsal renklerini halılara kodlayarak yaşam alanlarında standartlara meydan okuyor.

Kullanım alanları ve avantajlarıyla günümüzde tasarımcıların ilgisini çeken karo halılar, ofislerden okullara, bankalardan otellere kadar geniş bir yelpazede rahatlıkla kullanılıyor. Son derece pratik uygulanışının yanı sıra oldukça fazla desen seçeneğine sahip olmasıyla karo halılar, tasarımcıların yanı sıra iş verenlerin de tercihi oluyor. Bu farkındalıkla zemin tasarımı konusunda uzman Ateco, karo halılardaki sınırsız ürün çeşidiyle yaşam alanlarında standartlara meydan okumanızı sağlıyor.

Işık: Kaliteli ve ekonomik bir şıklık için karo halı tercih edebilirsiniz

Karo halının sağladığı avantajların başında karo halı fiyatlarının ekonomik olduğunun altını çizen Ateco Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Işık, karo halıların uzun ömürlü bir kullanım sağlamasının da diğer bir olumlu özellik olduğunu belirtti.  Karo halının kalitesini belirleyen en önemli unsurun ise iplik olduğunu söyleyen Işık, “Aslına bakarsanız  alana göre seçilen halının hav yüksekliği kullanım rahatlığı bakımından oldukça önemli bir kriter. Öte yandan karo halılar, ofis zeminlerini şık desenli bir yüzey ile buluşturuyor. Depolanması, nakliyesi, montajı ve değiştirmesi kolay olduğu için de tasarımcılar ve iş verenler tarafından tercih ediliyor. Yerinden sökülüp başka mekanlarda da kullanılabilme avantajıyla da tercih sırasında ilk sıralarda yer alıyor. Temizlik ve hijyen bakımında da yaşam alanlarında rahatlıkla kullanabilen karo halılar için biz Ateco, ürünlerimizin çoğunda Polyamid (PA) iplik kullanıyoruz. Çünkü biliyoruz ki Polyamid, yıpranmaya karşı son derece dayanıklı olmasıyla leke ve kirlerin kolaylıkla temizlenmesine olanak tanıyor” dedi.  

Karo halı döşerken; doğru karo halı modelinin ve ölçüsünün belirlenmesinin, zeminin düzgün olmasının, zemindeki farklılıkların düzeltilmesinin, zemine yapıştırıcı sürülmesinin ve karo halıların yerleştirme düzeninin önemli kriterler olduğunun altını çizen Ateco, ISG sertifikalı kendi bünyesindeki uygulama personelleriyle bu hizmeti eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor.